Η Σοφία Βόσσου αποκάλυψε γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ τον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Στην πρόταση γάμου που μου είχε κάνει ο Ανδρέα (Μικρούτσικος) είχα αρνηθεί, γιατί δεν θέλω το γάμο, δεν μου αρέσει», είπε η Σοφία Βόσσου

H Σοφία Βόσσου μίλησε για την προσωπική της ζωή, αποκάλυψε γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ τον Ανδρέα Μικρούτσικο και γενικά είπε ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα, αλλά και την κατάσταση του παρουσιαστή. Η Σοφία Βόσσου είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό «Λοιπόν» ότι πριν από δύο χρόνια είχε αρραβωνιαστεί.

«Ναι, πριν από 2 χρόνια είχα αρραβωνιαστεί, θα παντρευόμουν μ’ έναν κύριο, αλλά δεν παντρεύτηκα. Στην πρόταση γάμου που μου είχε κάνει ο Ανδρέα (Μικρούτσικος) είχα αρνηθεί, γιατί δεν θέλω το γάμο, δεν μου αρέσει. Δεν μου αρέσει η εξ ανάγκης συντροφικότητα, που πολλές φορές οι άνθρωποι ψάχνουν να βρουν από ανάγκη ένα σύντροφο, γιατί δεν μπορούν τη «μοναξιά» τους. Μπορώ να ζήσω και στην κορυφή ενός βουνού μόνη μου, πάντα μπορούσα. Θέλω ο σύντροφος που θα βρω να είναι κυρίως εραστής μου, δεν ψάχνω το συνταξιούχο ή να βρω ένα σύντροφο  για να μη γεράσω μόνη μου, γελάω, πολύ μ’ αυτό»

Θα μπορούσες να επιστρέψεις σε κάποια παλαιότερη σχέση σου, όπως για παράδειγμα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, που τον αγαπά» τόσο πολύ ακόμα;
«Όχι, δεν θα μπορούσα. Υπάρχουν κάποιες σχέσεις μερικές φορές που δεν έχουν κλείσει τον κύκλο τους κι έχει συμβεί αυτό σ’ εμένα, να σταμάτησαν για κάποιους λόγους, από εξωγενείς παράγοντες, είτε… μια τέτοια σχέση που δεν έχει κλείσει τον κύκλο της νομίζω ότι θα μπορούσα να ξανακάνω. Η σχέση μου με τον Ανδρέα έχει κλείσει τον κύκλο της και έχουμε πλέον άλλου είδους αγάπη».

Μιλάς με τον Ανδρέα Μικρούτσικο;
«Μιλάω, όχι πολύ συχνά, είναι επιλογή του και τη σέβομαι. Όχι μόνο σ’ εμένα, γενικότερα. Ο Ανδρέας περνάει την περίοδο που θέλει να είναι πιο απομονωμένος και να ανασυνταχτεί, για να ξεκινήσει να κάνει πράγματα, που θα τα κάνει, αυτό είναι σίγουρο»