Ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ» για 4η συνεχή χρονιά πρωταθλητής Αιγαίου και άνοδος στην Α΄ Εθνική κατηγορία Ελλάδος.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου «Ιππότης» και στους φετινούς σκακιστικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στη όμορφη Σάμο. Επικράτησε σε όλες τις συναντήσεις, κατακτώντας το Πρωτάθλημα Αιγαίου 2019 (10 σκακιέρες), καθώς και το Πρωτάθλημα Νέων Αιγαίου 2019 (6 σκακιέρες), ενώ κατέλαβε τη 2η θέση στο κύπελο Αιγαίου (4 σκακιέρες) χάνοντας στον τελικό στις λεπτομέρειες από την Ικαρία με 2,5-1,5.
Στους αγώνες που έγιναν την Λαμπρή εβδομάδα, από Δευτέρα 29 Απρίλη μέχρι και το Σάββατο ο «Ιππότης» απέδειξε και πάλι ότι η πολύ καλή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια, κυρίως με τα μικρά παιδιά, αποδίδει καρπούς.
Η άνετη επικράτηση της ομάδας του «ΙΠΠΟΤΗ» επιτελέστηκε με στυλοβάτες όσο και αν φαίνεται παράδοξο τους μικρούς σκακιστές και τις σκακιέρες των μικρών παιδιών, που στο δικό τους πρωτάθλημα «εξαφάνισαν» τον ανταγωνισμό επικρατώντας σχεδόν ολοκληρωτικά των «συνομηλίκων» αντιπάλων τους.
Οι πολύ μεγάλες επιτυχίες των τεσσάρων τελευταίων ετών πιστώνονται κατά κύριο λόγο στον προπονητή του Ομίλου Σανδαλάκη Νίκο ο οποίος παρέλαβε την σκυτάλη από τον αδελφό του IM Σανδαλάκη Άγγελο, που σε συνδυασμό με τη διοίκηση, τους αθλητές και τους γονείς έχουν συνθέσει ένα σπουδαίο σύνολο, μια δυνατή ομάδα που κυριαρχεί στο σκάκι του Αιγαίου.
Για την ιστορία οι αθλητές που αγωνίστηκαν κατά αλφαβητική σειρά είναι: Γεωργίου Βασίλης, Δάνης Χρυσοβαλάντης, Διαμάντης Κώστας, Ευθυμίου Αγάπη, Καραμποϊκης Σπύρος, Παπαδόπουλος Παντελής, Πισσαδάκη Δέσποινα, Ρηγόπουλος-Τσίγκος Αλέξανδρος, Ρούσος Σταμάτης, Σανδαλάκης Νίκος, Σταθάτος Αλέξανδρος, Τρουμούχη Καλλυ, Φρόντζος Γιάννης, Χούλλης Αγησίλαος και Havanecz, Bianka.
Οι υποχρεώσεις της ομάδας μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Αιγαίου που σημαίνει και συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής Ελλάδος θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες.
— μαζί με Bianka Havanecz,Kostas Diamantis, Αγάπη Ευθυμίου και Nikos Sandalakis