Τραγικό: Σε απόγνωση 45χρονη ασθενής που πρέπει να εγχειριστεί στο κεφάλι – Δεν υπάρχει κρεβάτι στην εντατική

Δραματικά κενά στον τομέα των μονάδων εντατικής θεραπείας
«Τις τελευταίες ημέρες το παιδί μου είναι νηστικό και περιμένουμε να κάνει την επέμβαση. Η ψυχολογία του είναι κατεβασμένη, περιμένει να κάνει ένα πολύ σοβαρό, επείγον, όπως το έχουν χαρακτηρίσει οι ίδιοι οι γιατροί, χειρουργείο στο κεφάλι, και η αναμονή την τσακίζει, και αυτή και εμάς» είπε ο πατέρας της ασθενούς
Κραυγή αγωνίας από τον Μ.Λ. από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης ο οποίος μίλησε στο «Ράδιο Κρήτη» για την περιπέτεια της 45χρονης κόρης του, η οποία πρέπει επειγόντως να εγχειριστεί στο κεφάλι, με διάγνωση που έγινε μέσα στο καλοκαίρι.

Όπως είπε ο πατέρας η κόρη του λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου και από εκεί, μετά από αξονική, επειγόντως στο εφημερεύον ΠΑΓΝΗ, όπου η μαγνητική έδειξε πρόβλημα στον εγκέφαλο και οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μπει άμεσα στο χειρουργείο.

«Μεσολάβησαν οι άδειες και η διακοπή της λειτουργίας των χειρουργείων την οποία σεβαστήκαμε και από τότε, μέχρι και σήμερα, είμαστε στο «περίμενε». Το μόνιμο επιχείρημα που ακούμε είναι ότι δεν υπάρχει άδειο κρεβάτι στην εντατική. Τις τελευταίες ημέρες το παιδί μου είναι νηστικό και περιμένουμε να κάνει την επέμβαση. Η ψυχολογία του είναι κατεβασμένη, περιμένει να κάνει ένα πολύ σοβαρό, επείγον, όπως το έχουν χαρακτηρίσει οι ίδιοι οι γιατροί, χειρουργείο στο κεφάλι, και η αναμονή την τσακίζει, και αυτή και εμάς», είπε ο Μ.Λ. κάνοντας έκκληση να ακουστεί.
Πηγή: ekriti