«Αν έπρεπε να πάω με έναν γέρο, θα προτιμούσα μια όμορφη γυναίκα»

el1

Τη δική της «οπτική» αλλά και τις απαντήσεις της σε όσους την επέκριναν, σχετικά με το θέμα του πορνό και την πολυσυζητημένη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram για τις ανάγκες του «Hashtag», έδωσε η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από το προσωπικό της blog.
Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελεονώρα Μελέτη στο instagram και δεν υπάρχει, πλέον, στον προσωπικό λογαριασμό της
«Αν όντως ο μέσος Έλληνας σοκαρίστηκε τόοοοσο από το γεγονός ότι ανέβασα στον λογαριασμό μου, έναν άνδρα γυμνό να αφήνει στην φαντασία του άλλου, το τι μπορεί να κάνει εκείνη την ώρα σε μία γυναίκα, την ώρα που η επισκεψιμότητα σε πορνό sites φέρνει την Ελλάδα στη 3η θέση από τις χώρες της Ευρώπης που «ψαχουλεύουν» τις τσόντες, τότε κάτι δεν πάει καλά. Προφανώς σοκάρεται κι όταν κλικάρει τα αγαπημένα του πορνό βίντεο, που ξαναλέω, τον φέρνουν στην 3η θέση της λίστας με τους Ευρωπαίους ηδονοβλεψίες. Κάποιοι θεώρησαν… «άσεμνη» τη φωτό έως και «προσβλητική», κυρίως γυναίκες για να είμαι ειλικρινής. Οι άντρες το διασκέδασαν πιο πολύ το όλο θέμα. Γι’ αυτό τους αγαπώ» έγραψε -μεταξύ άλλων- η γνωστή παρουσιάστρια, για τον «θόρυβο» που προκλήθηκε.
Στη συνέχεια, μάλιστα, δεν δίστασε να δηλώσει: «Έχω ξαναδεί πορνό και live, με τον σύντροφο μου, σε live sex theater, οπότε ούτε σκέτο μάτι θα είχε νόημα να πάρω. Πορνό όμως, δεν είχα ξανασκηνοθετήσει. […] Βλέπω πορνό, και εμπνέομαι ανανεώνοντας την ερωτική μου φαντασίωση και φαντασία, αλλά δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου one night stand, και ας γελάνε μερικοί. Είμαι straight, μου αρέσουν ερωτικά οι άντρες, αλλά αν έπρεπε να πάω με έναν γέρο που η μυρωδιά στα χνώτα του μαρτυρά την ηλικία του, ίσως προτιμούσα -αν είχα την επιλογή- να πάω με μία όμορφη γυναίκα».

el2