Αστυνομικά: Παρεμπόριο, κλοπές, επαιτεία και οικοδομικές εργασίες

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Ρόδο Την 16-09-2016 το πρωί συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, 38χρονος ημεδαπός γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, με ποινή φυλάκισης 12 μηνών για κλοπές.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για διάθεση προϊόντων παρεμπορίου στη Ρόδο Την 16-09-2016 το πρωί συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, δυο ημεδαποί ηλικίας 40 και 45 ετών γιατί λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, εμπορικά καταστήματα στα οποία διέθεταν προς πώληση απομιμητικά προϊόντα (είδη ένδυσης και υπόδησης) γνωστών εμπορικών οίκων. Κατασχέθηκαν συνολικά -473- τεμάχια προϊόντων παρεμπορίου.

Προσαγωγή αλλοδαπού για επαιτεία στη Ρόδο Την 16-09-2016 το βράδυ εντοπίστηκε στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου, 22χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές να επαιτεί και αφού προσήχθη, βεβαιώθηκε σε βάρος του πταισματική παράβαση.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για οικοδομικές εργασίες στην Κω Την 16-09-2016 το πρωί συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κω, δύο ημεδαποί ηλικίας 44 και 50 ετών, γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη (3) ημεδαπών για διάθεση προϊόντων παρεμπορίου στην Κω Την 16-09-2016 το πρωί συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κω, τρείς ημεδαποί ηλικίας 25, 43 και 48 ετών γιατί λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, εμπορικά καταστήματα στα οποία διέθεταν προς πώληση απομιμητικά προϊόντα (ηλεκτρονικά είδη και είδη ένδυσης) γνωστών εμπορικών οίκων. Κατασχέθηκαν συνολικά -548- τεμάχια προϊόντων παρεμπορίου.

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη λειτουργία καταστήματος στην Πάτμο
Την 17-09-2016 το πρωί συνελήφθη στην Πάτμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάτμου, 39χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.