Αστυνομικά: Κλοπές, παρανομίες και… λαθρομετανάστες

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Ρόδο Στις 19-09-2015 το πρωί συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου ένας 43χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, με ποινή φυλάκισης ενός έτους για αυθαίρετη μεταβολή αιγιαλού-παραλίας.

Σύλληψη (4) λαθρομεταναστών στη Σύμη Στις 19-09-2015 το πρωί συνελήφθησαν στη Σύμη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης -4- άνδρες υπήκοοι Συρίας για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη (9) λαθρομεταναστών στη Μεγίστη Στις 19-09-2015 το πρωί συνελήφθησαν στη Μεγίστη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγίστης -9- υπήκοοι Συρίας (7 άνδρες και 2 γυναίκες που συνόδευαν 5 παιδιά), για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

Σχηματισμός δικογραφίας για ληστεία στη Ρόδο Στις 20-09-2015 από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών αγνώστων δραστών, οι οποίοι πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας στη Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας, εισήλθαν σε κατοικία και αφού ακινητοποίησαν δυο ενοίκους κατά την επιστροφή τους σε αυτή, με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν από χρηματοκιβώτιο τιμαλφή. Η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύλληψη (16) λαθρομεταναστών στη Ρόδο Στις 20-09-2015 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου -3- άνδρες υπήκοοι Ιράκ για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.