Αστυνομικά: Τοποθέτησε ξαπλώστρες στην παραλία χωρίς άδεια (Κι άλλες ειδήσεις)

Σύλληψη ημεδαπού για κατάληψη αιγιαλού στη Ρόδο Την 13-07-2017 το πρωί συνελήφθη στη Δημοτική Ενότητα Αρχαγγέλου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, 62χρονος ημεδαπός διότι είχε τοποθετήσει-αναπτύξει παράνομα σε χώρο αιγιαλού ομπρέλες-ξαπλώστρες, τις οποίες διέθετε για ενοικίαση.

Σύλληψη (3) αλλοδαπών για άγρα πελατών στη Ρόδο Την 13-07-2017 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας, δυο υπήκοοι Σουηδίας ηλικίας 23 και 22 ετών οι οποίοι επιβαίνοντες σε δίκυκλο μοτοποδήλατο προσέγγιζαν και παρενοχλούσαν πολίτες, προτρέποντας τους επιτακτικά να δεχτούν τις υπηρεσίες ψυχαγωγίας καταστήματος στo οποίo εργαζόταν. Επίσης, την 14-07-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του εν λόγω καταστήματος στο οποίο εργαζόταν οι Σουηδοί.

Προσαγωγή ημεδαπής για επαιτεία στη Ρόδο Την 13-07-2017 το μεσημέρι εντοπίστηκε στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, 26χρονη ημεδαπή να επαιτεί και αφού προσήχθη, βεβαιώθηκε σε βάρος της αντίστοιχη πταισματική παράβαση.

Σύλληψη (2) ατόμων για πρόκληση σωματικών βλαβών στη Κάρπαθο Την 13-07-2017 το μεσημέρι συνελήφθησαν στα Πηγάδια Καρπάθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου, 45χρονος ημεδαπός και 39χρονη υπήκοος Ιταλίας οι οποίοι, στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν δυο αστυνομικούς με ρόπαλο.

Σύλληψη ημεδαπού για διάθεση προϊόντων παρεμπορίου στη Ρόδο Την 13-07-2017 το απόγευμα συνελήφθη στη δημοτική ενότητα Αφάντου Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, 37χρονος ημεδαπός ο οποίος ασκούσε πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο διαθέτοντας προς πώληση απομιμητικά προϊόντα (είδη ένδυσης -υπόδησης) Κατασχέθηκαν -103- τεμάχια προϊόντων παρεμπορίου.

Σύλληψη (13) ατόμων για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Ρόδο Την 14-07-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στο Φαληράκι της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, πέντε ημεδαποί και οκτώ αλλοδαποί, ηλικίας από 21 έως 58 ετών, οι οποίοι κατά περίπτωση λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου και εργαζόταν σε αυτά χωρίς πιστοποιητικά υγείας.