Αστυνομικά: Βιασμός, ληστεία κ.ά.

Σύλληψη (5) ατόμων για υπαίθριο εμπόριο στη Ρόδο
Την 05-08-2017 το απόγευμα συνελήϕθησαν στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, δυο ημεδαποί ηλικίας 32, 39 ετών και τρεις υπήκοοι Μπαγκλαντές ηλικίας 20, 22, 38 ετών οι οποίοι ασκούσαν παράνομα υπαίθριο εμπόριο.

Σύλληψη ημεδαπής για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων στη Ρόδο
Την 06-08-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήϕθη στην πόλη της Ρόδου, από  περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 26χρονη ημεδαπή η οποία επέτρεπε στα δυο ανήλικα παιδία να προβαίνουν σε  πώληση προϊόντων παρεμπορίου.

Σύλληψη (4) παράτυπων μεταναστών στη Ρόδο
Την 06-08-2017 το πρωί εντοπίσθηκαν στην Κρεμαστή της Ρόδου και συνελήϕθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού -4- υπήκοοι Συρίας (2 άνδρες και 2 γυναίκες που συνόδευαν ένα παιδί) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

Σχηματισμός δικογραϕίας για ληστεία στη Ρόδο
Στις 05-08-2017 από την Υποδιεύθυνση Ασϕαλείας Ρόδου σχηματίστηκε δικογραϕία σε βάρος δυο αγνώστων δραστών οι οποίοι με καλυμμένα χαρακτηριστικά, βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας στο Φαληράκι της Ρόδου, εξανάγκασαν με την απειλή όπλων διευθυντή καταστήματος S/M να τους παραδώσει χρηματικό ποσό προερχόμενο από εισπράξεις.

Σύλληψη ημεδαπού για βιασμό στη Ρόδο
Την 06-08-2016 το πρωί συνελήϕθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασϕάλειας Ρόδου, 18χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για βιασμό ύστερα από σχετική καταγγελία 19χρονης υπηκόου Νορβηγίας.

Σύλληψη (4) αλλοδαπών για άγρα πελατών στη Ρόδο
Την 06-08-2017 το απόγευμα συνελήϕθησαν στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας, τέσσερις υπήκοοι Σουηδίας (δυο 22χρονοι και δυο 26χρονοι) οι οποίοι προσέγγιζαν και παρενοχλούσαν πολίτες, προτρέποντας τους επιτακτικά να δεχτούν υπηρεσίες ψυχαγωγίας καταστημάτων νυχτερινής διασκέδασης.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για ναρκωτικά στην Κάλυμνο
Την 04-08-2017 το βράδυ συνελήϕθησαν στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, δυο ημεδαποί ηλικίας 24 και 16 ετών, διότι στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου και έρευνας που έγινε στην κατοικία τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν τσιγαριλίκι κάνναβης,