Αστυνομικές ειδήσεις από την περιοχή μας

Σύλληψη  ημεδαπού για ρύπανση -υποβάθμιση περιβάλλοντος στη Ρόδο        Την 12-04-2018 το πρωί συνελήφθη στη Δημοτική Ενότητα Νότιας Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νότιας Ρόδου, 43χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προέβαινε σε παράνομη απόθεση χωμάτινων υλικών σε οικόπεδο υποβαθμίζοντας το περιβάλλον.

************

Σύλληψη (4) ατόμων για ναρκωτικά και οπλοκατοχή στη Ρόδο        Την 12-04-2018 το βράδυ συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 71χρονος ημεδαπός και τρεις υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 42, 27 και 25 ετών, γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου και έρευνας που έγινε στις κατοικίες τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν μεταξύ άλλων στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους -36,2- γραμμαρίων και αεροβόλο όπλο.

************

Σύλληψη ημεδαπού για ανυποταξία στην Πάτμο      Την 12-04-2018 το πρωί συνελήφθη στην Πάτμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάτμου, 23χρονος ημεδαπός, ο οποίος διώκονταν με έγγραφο της Στρατολογικής Υπηρεσίας Νοτίου Αιγαίου, για ανυποταξία.

************

Εντοπισμός -σύλληψη παράτυπων μεταναστών στην Κω        Την 12-04-2018 εντοπίσθηκαν στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, δύο υπήκοοι Ιράκ ηλικίας 27 και 29 ετών, οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στην χώρα, προερχόμενοι από τα τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.