Αστυνομικά: Κλοπή αυτοκινήτου, οπλοκατοχή, ναρκωτικά κ.ά.

Είχαν καιρό να… επισκεφθούν οι κλέφτες την Δημοτική Ενότητα Πεταλούδων και το περασμένο Σαββατοκύριακο… μπούκαραν σε 4 σπίτια. Την Κρεμαστή και την Παστίδα… προτίμησαν αυτή την φορά. Μέχρι τώρα δεν έχουν εντοπιστεί. Η λεία τους? Χρυσά και μικροαντικείμενα!

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή οχήματος, ναρκωτικά και οπλοκατοχή στη Ρόδο Την 09-08-2016 το βράδυ συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από περιπολούντες αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, 41χρονος ημεδαπός γιατί λίγο νωρίτερα αφαίρεσε δίκυκλο μοτοποδήλατο. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι κατείχε -4- ναρκωτικά χάπια και μαχαίρι με λάμα 10 εκατοστών. Δίκυκλο μοτοποδήλατο, ναρκωτικά χάπια και μαχαίρι κατασχέθηκαν.

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Ρόδο Την 09-08-2016 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Δημοτική Ενότητα Λινδίων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, 44χρονος ημεδαπός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν πέντε καταδικαστικές αποφάσεις ποινικών δικαστηρίων Ρόδου με ποινή κάθειρξης -6- ετών, φυλάκισης -1- έτους, -8- μηνών και -20- ημερών για κλοπές.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Ρόδο Την 10-08-2016 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 22χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
Σύλληψη (2) αλλοδαπών για ναρκωτικά στην Κω Την 09-08-2016 το βράδυ συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, δύο υπήκοοι Π.Γ.Δ.Μ. ηλικίας 29 λαι 43 ετών γιατί κατείχαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.