Αστυνομικά: Ναρκωτικά, παράνομη οπλοκατοχή και φυσικά… λαθρομετανάστες

 

Σύλληψη (20) λαθρομεταναστών στη Μεγίστη Στις 16-09-2015 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Μεγίστη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγίστης -18- υπήκοοι Συρίας (15 άνδρες και 3 γυναίκες που συνόδευαν 2 παιδιά) και -2- άνδρες υπήκοοι Ιράκ, για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη (22) λαθρομεταναστών στη Ρόδο Στις 16-09-2015 πρωινές ώρες συνελήφθησαν:
Α) Στον Αρχάγγελο της Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου -11- υπήκοοι Συρίας (8 άνδρες και 3 γυναίκες που συνόδευαν 1 παιδί) και
Β) Στην Ιαλυσό της Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού -11- υπήκοοι Συρίας (7 άνδρες και 4 γυναίκες που συνόδευαν 7 παιδιά),
για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη (12) λαθρομεταναστών στη Σύμη Στις 16-09-2015 το πρωί συνελήφθησαν στη Σύμη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης -12- υπήκοοι Συρίας (7 άνδρες και 5 γυναίκες που συνόδευαν 8 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για κλοπή, ναρκωτικά και παράνομη κατοχή οπλισμού στην Κάλυμνο Στις 16-09-2015 το πρωί συνελήφθη στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων ένας 36χρονος ημεδαπός, γιατί στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κατοικία του, όπου παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, βρέθηκαν ένα κλεμμένο μοτοποδήλατο, μικροποσότητα ηρωίνης, ηρωίνη σε διάλυμα και -8- ναρκωτικά χάπια. Επιπλέον, βρέθηκε κυνηγετικό όπλο για το οποίο δεν είχε ανανεωθεί η άδεια κατοχής και συνελήφθη ο 33χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης του. Τα παραπάνω ανευρεθέντα κατασχέθηκαν και το μοτοποδήλατο αποδόθηκε στο δικαιούχο.