Αστυνομικά: Συλλήψεις για παρεμπόριο και άλλα…

Σύλληψη (2) διωκόμενων ατόμων στη Ρόδο Την 11-07-2017 συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου:
α) 48χρονος υπήκοος Κίνας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση Πλημμελειοδικείου Αθηνών με ποινή φυλάκισης -6- μηνών και χρηματικό πρόστιμο για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
β) 58χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση Πλημμελειοδικείου Αθηνών με ποινή φυλάκισης -6- μηνών για υπεξαίρεση.

Σύλληψη (6) παράτυπων μεταναστών στη Μεγίστη Την 11-07-2017 το πρωί στη Μεγίστη, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγίστης, -6- υπήκοοι Συρίας (-4- άνδρες -2- γυναίκες που συνόδευαν -4- παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη ημεδαπής για διάθεση προϊόντων παρεμπορίου στην Κω Την 11-07-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 38χρονη ημεδαπή, η οποία λειτουργούσε εμπορικό κατάστημα διαθέτοντας προς πώληση -1.420- απομιμητικά προϊόντα (είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ). Τα προϊόντα παρεμπορίου κατασχέθηκαν.