Ημερίδα με θέμα «Αθλητισμός και Τοπική Αυτοδιοίκηση»

sportslogo

Με αφορμή τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου και εκτιμώντας ότι ο αθλητισμός πρέπει να καταλάβει εξέχουσα θέση στα προγράμματα των παρατάξεων Α’ και Β’ βαθμού, το τμήμα Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής της Κ.Ε. του ΣΙΡΥΖΑ διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Αθλητισμός και Τοπική Αυτοδιοίκηση» με στόχο να συμβάλει στο διάλογο με επεξεργασίες και θέσεις που θα συμβάλουν στην περεταίρω στήριξη και ποιοτικά του αθλητισμού από την Τοπική Αυτοδιοίκηση της χώρας. Στους εισηγητές της ημερίδας, που το πρόγραμμα επισυνάπτεται συμπεριλαμβάνεται και Τάκης Μιχαηλίδης, μέλος της Ν.Ε. Δωδ/σου, με παρουσίαση με θέμα «Αθλητική ανάπτυξη στα νησιά»
Στην καινούργια κατάσταση που διαμορφώνεται στην μεταμνημονιακή Ελλάδα, η αθλητική πολιτική στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αποκτά σημαντική σημασία. Οι δήμοι και οι περιφέρειες με τα χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορούν να κινητοποιήσουν, με την δυνατότητά τους να παρέχουν και να αξιοποιούν αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά και την δικαιοδοσία τους να υλοποιούν αθλητικά προγράμματα για όλους και για όλες, αποτελούν θεωρούμε το πλέον άμεσο κι αποτελεσματικό εργαλείο υλοποίησης ριζοσπαστικής αριστερής αθλητικής πολιτικής στις σύγχρονες κοινωνικές απαιτήσεις.
Με στόχους, τον ευρύτερο διάλογο και την σύνθεση των θεωρητικών αναζητήσεων και την εφαρμοσμένη πρακτική, το Τμήμα Φυσικής Αγωγής κι Αθλητισμού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α διοργανώνει ανοιχτή την ημερίδα την Παρασκευή 1/3/2019 από τις 15:00 το μεσημέρι έως τις 20:30 το βράδυ στο χώρο του Ιδρύματος Ανδρέας Λεντάκης, Αγίων Ασωμάτων 47 και Πειραιώς, (πλησίον του ΗΣΑΠ Θησείου).
ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α