Ατταπουλγίτης: Τώρα και στη Ρόδο το Φυσικό Βελτιωτικό Εδάφους

Φυσικά προϊόντα για την ενίσχυση των καλλιεργειών
Προσφέροντας πάντα φυσικές λύσεις, η ΓΕΩΕΛΛΑΣ έχει αναπτύξει μια σειρά προϊόντων από ατταπουλγίτη για τη βελτίωση της απόδοσης των καλλιεργειών.
Τα προϊόντα AGLEV® SI είναι 100% φυσικά βελτιωτικά εδάφους από άργιλο (ατταπουλγίτη) σε κοκκώδη ή κονιώδη μορφή, απόλυτα φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Αποτελούν τον φορέα βραδείας αποδέσμευσης για μια πλούσια τροφή για όλα τα φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, ενώ είναι κατάλληλα για οπωροφόρα δέντρα, κηπευτικά και καλλωπιστικά φυτά και εφαρμόζονται εύκολα είτε στον κήπο είτε στις γλάστρες ως υπόστρωμα.
Χάρη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ατταπουλγίτη, τα προϊόντα AGLEV® SI, αποτελούν άριστο υλικό και για εδαφοβελτιωτική χρήση σε σπορεία, σε μίγματα με χώματα και τύρφες.

Πρόκειται για ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ προϊόν, 100% οικολογικό που έρχεται να δώσει λύση στη μείωση των ποτισμάτων, στην καλύτερη αξιοποίηση της λίπανσης και αύξηση της παραγωγής.

Αξιοποίηση του βρόχινου νερού, κατάλληλο για θερμοκήπια.

Ο Ατταπουλγίτης είναι ένα μοριακό σφουγγάρι σε σύγκριση με άλλα ορυκτά. Οικονομία στο νερό και σε λιπάσματα. Δεν έχει χημικά και δεν μολύνει τον υδροφόρο ορίζοντα. Προστασία από εγκαύματα στα φρούτα και τα λαχανικά, ιδιαίτερα στις νότιες περιοχές.

Για τον επαγγελματία και τον ερασιτέχνη!

Πολλά περισσότερα μπορείτε να ρωτήσετε στον αντιπρόσωπο Δωδεκανήσου:
Βαγγέλη & Κυριάκο Κωνσταντάκη στο τηλέφωνο 22460 41414

Δείτε ένα βίντεο από έναν αγρότη που χρησιμοποίησε Ατταπουλγίτη