Ξάφρισαν 32.000 ευρώ οι «μαϊμού» τεχνικοί της Δ.Ε.Η

Οι «μαϊμού» τεχνικοί κατάφεραν να ανακαλύψουν μία μαξιλαροθήκη μέσα στην οποία το ηλικιωμένο ζευγάρι φύλαγε όλες του τις οικονομίες, ύψους 32.000 ευρώ
Έγιναν πλούσιοι από τη μια στιγμή στην άλλη οι απατεώνες που συστήθηκαν ως τεχνικοί της Δ.Ε.Η. σε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στην περιοχή Πλατάνι της Πάτρας και ισχυρίστηκαν ότι κάποια ηλεκτρική συσκευή τους παρουσίαζε διαρροή κι ότι διέτρεχαν άμεσο κίνδυνο πυρκαγιάς!
Τραβώντας τις βαριές ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού με το πρόσχημα ότι θα επισκεύαζαν τις συνδέσεις τους, κατάφεραν να απομονώσουν τον 85χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού και τη σύζυγό του στην κουζίνα, χωρίς να είναι σε θέση να δουν τι γινόταν στα υπόλοιπα δωμάτια όπου οι δράστες έψαχναν ανενόχλητοι για χρήματα και τιμαλφή!

Οι «μαϊμού» τεχνικοί κατάφεραν να ανακαλύψουν μία μαξιλαροθήκη μέσα στην οποία το ζευγάρι φύλαγε όλες του τις οικονομίες, ύψους 32.000 ευρώ (!), την άρπαξαν και έγιναν άφαντοι! Οι ηλικιωμένοι ειδοποίησαν την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες, αλλά δεν κατάφερε να εντοπίσει τους δράστες.