Τρία άτομα με συμπτώματα υποθερμίας μεταφέρθηκαν στο Κ.Υ. Εμπωνα

Τρία άτομα με συμπτώματα υποθερμίας μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Εμπωνα, αφού πέρασαν αρκετές ώρες στον Αττάβυρο σε συνθήκες πολικού ψύχους!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sky από την κορυφή του Αττάβυρου κατέβηκαν αρκετά άτομα σήμερα από το πρωί, με διάφορα προβλήματα αφού η θερμοκρασία εκεί, φτάνει τους -4 βαθμούς Κελσίου.

Οι τρεις Ελβετοί
Να χαρούν το χιόνι στο βουνό και συγκεκριμένα στον Αττάβυρο, θέλησαν τρεις τουρίστες από την Ελβετία αλλά δεν τα κατάφεραν.

Το αυτοκίνητο τους εγκλωβίστηκε στα …χιονια του Ατταβύρου όμως και κόλλησε. Αποτέλεσμα ήταν να καλέσουν την Πυροσβεστική για καταφέρουν να φύγουν από την περιοχή.Η ανταπόκριση της υπηρεσίας ήταν άμεση και όχημα της υπηρεσίας τους απεγκλώβισε και τους μετέφερε με ασφάλεια στον Έμπωνα. Για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας όπου εξετάστηκαν από τον ιατρό που είναι σε βάρδια αυτή την ώρα.

Όπως δήλωσε στο skyrodos.gr ο προϊστάμενος του Κέντρου Υγείας Έμπωνα κ. Θεοφάνης Μούκας οι τουρίστες πέραν της ταλαιπωρίας από τον εγκλωβισμό στα …χιόνια της Ρόδου δεν έπαθαν το παραμικρό.
Η υποθερμία