Οικογένεια Αργυρώς Δούλου: Σας ευχαριστούμε για όλα

Η οικογένειά μας, από τις 26 Ιουλίου 2017, βίωσε μία πολύ μεγάλη περιπέτεια, λόγω του ξαφνικού προβλήματος υγείας της μητέρας μας Αργυρώς Δούλου.

Τώρα, που με τη βοήθεια του Θεού,  η περιπέτεια αυτή τελειώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και δημοσίως τους γιατρούς που συνέβαλαν στην έγκαιρη διάγνωση και τη σωτηρία της.

Πρώτον από όλους, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Διευθυντή της Καρδιολογικής Θωρακοχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» Θεσσαλονίκης, κύριο Σαρήπουλο Παναγιώτη και την ομάδα του, που εγχείρησε επιτυχώς τη μητέρα μας και μας συμπαραστάθηκε όλες τις ημέρες νοσηλείας της. Πέρα από λαμπρός επιστήμονας μας απέδειξε ότι είναι και Άνθρωπος.

Επίσης:

  1. Την Οφθαλμίατρο – Χειρουργό κυρία Σωτηροπούλου, που πρώτη μας ανέφερε την επείγουσα επίσκεψη σε καρδιολόγο.
  2. Τον Νευρολόγο κύριο Καραγιάννη, που επέμενε στον υπέρηχο καροτίδων
  3. Τον καρδιολόγο κύριο Χαβιάτσο, που διέγνωσε επιτυχώς το πρόβλημά της
  4. Τους καρδιολόγους που εφημέρευαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου στις 26 Ιουλίου 2017 και σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Εμφαγμάτων
  5. Όλο το Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και το διευθυντή της και διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας κύριο Ματάμη, καθώς επίσης και της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη
  6. Τη Φυσίατρο κυρία Μιχούτ, τον Παθολόγο κύριο Μπεκιαρόπουλο και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό και τους φυσικοθεραπευτές του Κέντρου Αποκαταστάσεως EUROMEDICA ΑΡΩΓΗ, στη Θεσσαλονίκη για την πλήρη αποκατάσταση των κινητικών της προβλημάτων, που δημιουργήθηκαν από τη μακρά της παραμονή στο νοσοκομείο.

Χωρίς  Πίστη  στο Θεό δε θα καταφέρναμε τίποτα.

Και πάλι σας ευχαριστούμε για όλα

Η οικογένειά της