Ενδιαφέρον από σκάουτερ μεγάλων ομάδων της Αθήνας για παίκτες της Δωδεκανήσου

Αρκετοί σκάουτερ παρακολουθώντας τους αγώνες (τουρνουά) Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Νέων και Παίδων, στον 7ο όμιλο ενδιαφέρθηκαν για ποδοσφαιριστές της Δωδεκανήσου. Γνωστοί πρώην ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στα τμήματα σκάουτερ μεγάλων ΠΑΕ έδειξαν ενδιαφέρον και ήθελαν να μάθουν περισσότερα για παίκτες της Μικτής Δωδ/σου. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του rodos info news οι σκάουτερ δεν έμειναν μόνο στις πληροφορίες αλλά κάλεσαν και κάποιους παίκτες στην Αθήνα προκειμένου να τους… γνωρίσουν  περισσότερο σε προπονήσεις των ομάδων που εκπροσωπούν.

Να σημειώσουμε πως στο πλαίσιο των αγώνων (τουρνουά) Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Νέων και Παίδων, 7ου Ομίλου, στους οποίους συμμετέχει και η ΕΠΣ Δωδεκανήσου με τις Μικτές της Ομάδες, η αποστολή, συνοδευομένη από τον Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής κ. Αδαμάκη και τον Ενωσιακό Προπονητή κ. Θεοδώρου, απέτισαν φόρο τιμής στο σημείο όπου χάθηκαν άδικα  οι ποδοσφαιριστές Φίλιππος Δελαπόρτας και Γιάννης Τζιβίλογλου, στην Ανάβυσσο. Τα παιδιά των Μικτών άφησαν στο σημείο λίγα λουλούδια στην μνήμη των δύο αδικοχαμένων νέων.

Στη συνέχεια και έπειτα από πρόσκληση της ΠΑΕ ΑΕΚ, βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών για να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΑΕΚ- ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.