Πολύ καλή εμφάνιση στον Μαραθώνιο για το Νίκο Φλεβάρη

Πολύ καλή εμφάνιση στον Μαραθώνιο με τα χρώματα του Α.Ο.ΡΟΔΟΥ Η ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ για τον Φλεβάρη Νίκο. Ο Ρόδιος αθλητής είχε επίδοση 03.19.59 κάτι που ευχαρίστησε τόσο το ίδιο όσο και τον Σύλλογο στον οποίο ανήκει.

Ο Κενυάτης Λούκα Ρότις Λουμπουάν έκοψε πρώτος το νήμα του τερματισμού στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που διεξήχθη την Κυριακή, με τη συμμετοχή 50.000 δρομέων, που ταξίδεψαν ως την ελληνική πρωτεύουσα από 105 χώρες.

Η διεξαγωγή του φετινού Μαραθωνίου είχε επετειακό χαρακτήρα καθώς συμπληρώνονται 120 χρόνια από τον πρώτο Μαραθώνιο και την έναρξη των Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων αλλά και 70 χρόνια από το 1946, τη χρονιά που ο κορυφαίος Έλληνας δρομέας Στέλιος Κυριακίδης νίκησε στον Μαραθώνιο της Βοστώνης.

Ο Λούκα Ρότιτς Λουμπουάν τερμάτισε πρώτος σε 2:12:49, επίδοση που αποτελεί τον 15ο καλύτερο χρόνο, ενώ από ελληνικής πλευράς πρώτος τερμάτισε ο Χριστόφορος Μερούσης (8ος συνολικά).

Η πρώτη γυναίκα που πέρασε τη γραμμή του τερματισμού είναι η Νάνσι Αρουσέι με χρόνο 02:38:13, ενώ από ελληνικής πλευράς πρώτη έκοψε το νήμα η Ράνια Ρεμπούλη με χρόνο 02:49:24..

flev