Κρεμαστή: Ο Φοίβος Δεληβοριάς και τα παιδικά του τραγούδια στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Η Δημοτική Κοινότητα Κρεμαστής σε συνεργασία με τον «Πολυχώρο Χαραυγή» και τη «Μικρή Άρκτο», παρουσιάζει το βιβλίο cd  «Πες μου τ’ όνομά σου» του Φοίβου Δεληβοριά.

Ο Φοίβος μαζί με τα παιδικά τραγούδια και τις παράξενες ιστορίες του,  θα βρίσκεται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρεμαστής την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 11:00, σε ένα ταξίδι γνωριμίας με τους μικρούς μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Κρεμαστής αλλά και τους μεγάλους φίλους του, παρουσιάζοντας το βιβλίο – cd με τίτλο “Πες μου το όνομά σου”, που πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μικρή Άρκτος.

Σ’ αυτό το βιβλίο ο Φοίβος θυμάται κι αφηγείται τη δική του ιστορία όπως την έζησε όταν ήταν παιδί, που είναι όμως και η ιστορία της σχέσης του με την πόλη, τους φίλους του, τα παιδικά του χρόνια, τις παρέες και τις σκανδαλιές τους. Και στο δίσκο που συνοδεύει το βιβλίο, τραγουδά μέσα από δεκαπέντε τραγούδια, τις στιγμές αυτής της ιστορίας με το γνωστό δικό του τρόπο.

Σας περιμένουμε…. «με τα ανακατεμένα μας μαλλιά, με το ελεφαντάκι μας, την αδερφή μας την Μυρτώ Δεληβοριά, τη Τζέλα, τη Λέλα, τον Κόρνα, την πόλη μας και τα περίεργα ονόματά μας, για να σας πούμε και κυρίως ν’ ακούσουμε τα ονόματά σας…!!! λέει ο ίδιος ο Φοίβος.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής

Τσαμπίκος Ποδιώτης