Μεγάλη μέρα για τους Κρεμαστενούς! Ο Φοίβος στη Γ΄ Εθνική!

Τα κατάφερε! Ο Φοίβος στη Γ’ Εθνική! Σε ένα από τα δυσκολότερα τοπικά πρωταθλήματα (παρά την απουσία των τριών ομάδων Ρόδος-Διαγόρας-Ιάλυσος) η ομάδα της Κρεμαστής ένα παιχνίδι πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα πήρε το εισιτήριο για μία από τις μεγάλες κατηγορίες! Ντελίριο ενθουσιασμού από παίκτες και διοίκηση μετά το νικηφόρο πέρασμα από το Βάτι (Διαγόρας). Ολοι μαζί έκαναν μία στάση στο μεγάλο Super Market Τσισιμοίρη (Μέγας Χορηγός) για να κεραστούν διάφορα όμορφα… μεζεδάκια!!!

Τρελαμένος ο πρόεδρος Γιώργος Σμαραγδιός δήλωσε στο rodos info news πως «Ολα πήγαν καλά! Τα καταφέραμε και η ομάδα από του χρόνου θα παίζει στη Γ’ Εθνική. Ηταν ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα – πάρα πολύ δύσκολο- και χάρη στην προσπάθεια της διοίκησης, των παικτών (κυρίως) αλλά και του κόσμου θα μπορεί ο φίλαθλος της Κρεμαστής, και όχι μόνο, να βλέπουν παιχνίδια μεγαλύτερης κατηγορίας. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους! Προς τα μέλη του Δ.Σ. τους παίκτες το προπονητικό τιμ, τον κόσμο και τους χορηγούς. Ευελπιστώ του χρόνου να έχουμε ακόμη μεγαλύτερη βοήθεια και συμπαράσταση!

Ο Θανάσης Καραμανλής δήλωσε: Πετύχαμε αυτό που θέλαμε! Ανεβάσαμε την ομάδα στην Γ΄Εθνική με την βοήθεια όλως όσων ήταν κοντά μας. Ευελπιστούμε να είναι περισσότεροι του χρόνου, Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!

Τσουβαλάς Μανώλης: Πολλά συγχαρητήρια σε όλους! Από «αύριο» έχει πολύ δουλειά.

Θανάσης Σύρμας: Ολα πήγαν καλά και η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα και ανέβηκε στη Γ΄Εθνική. Ενα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα με πολλά σκαμπανεβάσματα. Τελικά ο Φοίβος θα παίζει σε μεγάλη κατηγορία και ελπίζουμε όλοι μαζί να καταφέρουμε περισσότερα.

Ο αρχηγός Νίκος Ορφανίδης; Μεγάλη μέρα για την Κρεμαστή και τους Κρεμαστενούς. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους. Στην ερώτηση αν θα παραμείνει στην ομάδα ο Νίκος μας είπε: Ολα αυτά θα τα δούμε μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Από την μεριά υπάρχει θέληση.

Ο Ευθύμιος Τζιβίλογλου: Το πήραμε!!! Οτι δεν καταφέραμε το 2013 το καταφέραμε 5 χρόνια μετά. Μεγάλη μέρα θα την θυμάμαι για πάντα! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους, στους συμπαίκτες μου, στην διοίκηση και στον κόσμο. Αφιερωμένο εκεί ψηλά! Δικό τους κι αυτό!!!

Ο κόουτς των επιτυχιών Σάββας Ορφανίδης: Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους και σε όλους όσους μας στήριξαν.

Στη ερώτηση τί θα γίνει «αύριο» δήλωσε πως από την μεριά υπάρχει θέληση να συνεχίσω όλα όμως θα κριθούν μετά το τέλος του πρωταθλήματος που θα καθίσουμε με την διοίκηση για να τα συζητήσουμε και ελπίζω το αποτέλεσμα της συζήτησης να είναι θετικό!

Και πάμε στον μεγάλο χορηγό έναν από συνιδιοκτήτες τους Super Market Τσισιμοίρη τον Μιχάλη: Συγχαρητήρια στα παιδιά, στον πρόεδρο Γιώργο Σμαραγδιό, στα μέλη της διοίκησης και στον κόσμο. Μεγάλη μέρα για τους Κρεμαστενούς. Από του χρόνου θα έχουμε την δυνατότητα να βλέπουμε την ομάδα του χωριού μας στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού πρωταθλήματος. Στην ερώτηση μας εάν συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα μας είπε πως: Ολοι πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα περισσότερο και εγώ και άλλοι.

Publiée par Savvas Orfanidis sur dimanche 6 mai 2018