Το νέο γιοτ της Γιάννας Αγγελοπούλου αξίας 54 εκατ. ευρώ

Διαθέτει δύο τζακούζι, πισίνα, ελικοδρόμιο…

Το καλοκαίρι απολαμβάνει η Γιάννα Αγγελοπούλου αναζητώντας στιγμές ξεκούρασης και αγαλλίασης στα ελληνικά νησιά. Η επιχειρηματίας στο θερινό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, απολαμβάνει το απέραντο γαλάζιο από το νέο υπερπολυτελές σκάφος της οικογένειας.

Το γιοτ φέρει το όνομα Okto, η τιμή του αγγίζει τα 54 εκατ. ευρώ και έχει μήκος 66 μέτρα,

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Superyachts, το γιοτ κατασκευάστηκε το 2014 από την εταιρεία ISA, στο ναυπηγείο της Ανκόνα. Ο ντιζάινερ Alberto Pinto έχει επιμεληθεί την εσωτερική διακόσμηση, διαθέτει 6 καμπίνες (5 διπλές) και μπορεί να φιλοξενήσει 11 καλεσμένους. Το Okto διαθέτει 17μελές πλήρωμα, έχει τέσσερα καταστρώματα με ένα ultra-cool μαύρο κύτος και μια αλουμινένια υπερκατασκευή σε σκούρο ασημί.

 

 

Μεταξύ άλλων, διαθέτει δύο τζακούζι, πισίνα ιδιωτικό γυμναστήριο, ελικοδρόμιο και κατάστρωμα 80τμ, ιδανικό για ηλιοθεραπεία και πάρτι.

Η τελική ταχύτητά του φθάνει τους 18 κόμβους και είναι σε θέση να φθάσει σε εμβέλεια τα 6.800 nm με την ισχύ των δύο CAT 3512C κινητήρων του.

 

 

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, το σκάφος φέρεται να είναι προς πώληση.

Δείτε Επίσης

«Όλη η Σύμη έχει γίνει ένας χείμαρρος»

Ορμητικοί χείμαρροι παρέσυραν αυτοκίνητα στην θάλασσα- Έρευνες για εγκλωβισμένους – Στον βυθό της θάλασσας βρέθηκαν Ι.Χ που ήταν παρκαρισμένα στο λιμάνι – Εικόνες «αποκάλυψης»…