Η άφιξη και η ομιλία του Πρωθυπουργού στη Ρόδο

pap-sam-pa

Με τις ευλογιές της Παναγίας της Καθολικής

Με την προσωπική εγγύηση ότι θα διατηρηθούν οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου, ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς έστειλε μήνυμα νίκης της Φιλελεύθερης Παράταξης από την Ρόδο.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, επέλεξε την πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων για να κάνει σημαντικές εξαγγελίες, όπως την μείωση του ΕΝΦΙΑ, το φρένο στην μείωση μισθών και συντάξεων ενώ υπογράμμισε την ανάγκη σταθερότητας για την αναπότρεπτη και στην στήριξη του τουρισμού μας.

Εξίσου σημαντικό είναι ότι ο πρόεδρος, επέλεξε να ανακοινώσει τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος, ο οποίος είναι ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρος Φορτσάκης.

Ιδιαίτερη χροιά κατά την παραμονή του πρόεδρου στο νησί, ήταν η σύντομη αλλαγή στο πρόγραμμα του, με την στάση που έκανε μετά από υπόδειξη μου, στον Ιερό Ναό Παναγίας Καθολικής στην Κρεμαστή, οπού προσκύνησε το εικόνισμα Της Μεγαλόχαρης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι στις εξαγγελίες και δεσμεύσεις του, ο κύριος Σαμαράς, αναφέρθηκε κυρίως σε θέματα τα οποία είχαν συμπεριληφθεί στο υπόμνημα που του υπέβαλλα, αμέσως μετά την άφιξη του στην Ρόδο.

Ιωάννης K. Παππάς
Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου ΝΔ