Πασίγνωστη τραγουδίστρια-ηθοποιός θεωρούσε το σύντροφό της νεκρό κι αυτός ζει με άλλη

Είναι αυτό που λέμε: Αυτά δεν γίνονται ούτε στο σινεμά! Κι όμως έγινε! Πασίγνωστη τραγουδίστρια-ηθοποιός θεωρούσε το σύντροφό της νεκρό κι αυτός ζει με άλλη!!! Πιο συγκεκριμένα η τραγουδίστρια και ηθοποιός Ολίβια Νιούτον Τζον που έγινε παγκόσμια γνωστή μετά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο Grease, δίπλα στον Τζον Τραβόλτα, βίωσε μια απίστευτη περιπέτεια πριν 11 χρόνια περίπου, όταν ο Πάτρικ ΜακΝτέρμοτ, με τον οποίο ήταν ζευγάρι επί 9 χρόνια, έφυγε από την Καλιφόρνια για ψάρεμα.

Τα ίχνη του όμως χάθηκαν -βρέθηκαν μόνο τα κλειδιά και το πορτοφόλι του.  Πολλοί υπέθεσαν πως πνίγηκε ή αυτοκτόνησε, όμως μετά από έρευνες κάποιοι αστυνομικοί είπαν πως όλο αυτό ήταν σκηνοθετημένο γιατί χρωστούσε και είχε πάρει όλα τα χρήματα από τους δυο τραπεζικούς λογαριασμούς του.
Σήμερα, δημοσίευμα του Woman’s Day, επικαλούμενο ντετέκτιβ που δεν σταμάτησε να ερευνά την υπόθεση, υποστηρίζει πως εκείνος ζει στο απομονωμένο ψαροχώρι Σαγιουλίτα στο Μεξικό και έχει φτιάξει τη ζωή του με άλλη γυναίκα, πιθανότατα γερμανικής καταγωγής.

olivia1