Καλλιάνος για κακοκαιρία: Μην ξεγελιέστε, έρχεται νέο ξέσπασμα

Να μην υπάρξει εφησυχασμός για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα, ζητά ο μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος με ανάρτησή του στα social media. Αναφέρει μάλιστα χαρακτηριστικά «Μπορεί ο καιρός να δείχνει ελαφρά βελτιωμένος ως προς τις βροχοπτώσεις στην Αττική, όμως μην ξεγελιέστε».

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Καλλιάνος έγραψε στο Facebook: «Μην ξεγελιέστε από την πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού, αναμένονται πάλι καταιγίδες το βράδυ. Μπορεί ο καιρός να δείχνει ελαφρώς βελτιωμένος ως προς τις βροχοπτώσεις στην Αττική, όμως μην ξεγελιέστε!

Από τις βραδινές ώρες σήμερα αναμένω νέο «ξέσπασμα» με σποραδικές καταιγίδες που θα απασχολήσουν μεγάλο μέρος του νόμου Αττικής και ενδεχομένως και των δυτικότερων περιοχών της που εχθές επλήγησαν. Φαίνεται ότι θα έρθει κάτι αρκετά δυνατό και ότι σε τοπικό επίπεδο θα σημειωθούν αρκετά χιλιοστά βροχής.
Δεν θέλω να αγχωθείτε, δεν υπάρχει λογος να το κάνετε και δεν είναι και η πρόθεση μου αυτή. Επιθυμώ απλά να σας ενημερώσω γι αυτό που εκτιμώ ότι θα έρθει πάλι. Και να σας πω την αλήθεια μου, μακάρι να μην βρέξει πάλι στην Αττική το βράδυ, όμως δύσκολα θα το αποφύγουμε.

Και πιο πολύ το αναφέρω για τις πληγείσες περιοχές, όπου υπάρχουν άνθρωποι που σήμερα το βράδυ θα μείνουν στους δρόμους διοτι για τις άλλες περιοχές δεν τίθεται ζήτημα ανησυχίας. Αυτή η κατάσταση, με εξάρσεις και υφέσεις, θα διατηρηθεί στην Αττική μέχρι και το Σάββατο το βράδυ…».