Παστίδα: Βραβεύσεις Αριστούχων μαθητών & Ειδικές βραβεύσεις

«Βραβεύσεις Αριστούχων μαθητών & Ειδικές βραβεύσεις στο 12ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Παστίδας “Καμάρεια”- Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ.»

Βραβεύσεις Αριστούχων μαθητών

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παστίδας Ρόδου «Καμάρι» στα πλαίσια της διεξαγωγής του 12ου Πολιτιστικού φεστιβάλ Παστίδας «Καμάρεια» που συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου από 1 έως 9 Σεπτεμβρίου 2018, ανακοινώνει ότι επειδή τα σχολεία σύμφωνα με τη νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων δεν επιτρέπεται να παρέχουν τις σχετικές πληροφορίες, οι μαθητές-μόνιμοι κάτοικοι Παστίδας που φοιτούν σε Γυμνάσιο και Λύκειο και έχουν αριστεύσει κατά το Σχολικό Έτος 2017-2018, να το δηλώσουν είτε στο e-mail του Συλλόγου  kamaripast@yahoo.gr είτε στο Facebook του Συλλόγου (Καμάρι Πολ.Σύλλογος Παστίδας) με μήνυμα στο Messenger είτε στο τηλέφωνο  6946908735, προκειμένου να βραβευθούν στις 01/09/2018, 1η ημέρα του Φεστιβάλ .
Πρέπει να δηλώσετε Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Σχολείο Φοίτησης, Τάξη και Βαθμό.

Ειδικές Βραβεύσεις

Οι μόνιμοι κάτοικοι Παστίδας που έχουν πετύχει οποιαδήποτε Πανελλήνια ή Παγκόσμια διάκριση σε οποιονδήποτε τομέα (άθλημα, διαγωνισμό κλπ.) κατά το έτος 2018, να το δηλώσουν όπως ανωτέρω, προκειμένου να βραβευθούν στις 09/09/2018, τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ.
Πρέπει να δηλώσετε Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Τομέας (π.χ. στίβος, ποίηση κ.α.) είδος διάκρισης (1η θέση, Βραβείο, Έπαινος κ.α.).

Γ.Σ. για ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση στα Γραφεία του Συλλόγου (Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Παστίδας).

Θα γίνει ενημέρωση από το Δ.Σ. των πεπραγμένων του Συλλόγου, απολογισμός του απερχόμενου έτους και θα πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Τα μέλη του Συλλόγου πρέπει να είναι ταμειακώς εντάξει για να έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Πληροφορίες στον Πρόεδρο κ.Σιαλούπ Ιωσήφ 6946908735.