Καταζητούμενοι συνελήφθησαν σε Ρόδο και Αγρίνιο

Εντοπίστηκαν ένας 40χρονος Αλβανός και ένας 55χρονος Έλληνας

Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας έπεσε ένας καταζητούμενος Αλβανός δουλέμπορος, που είχε καταδικαστεί σε βαριά ποινή για διακίνηση μεταναστών αλλά δεν είχε εντοπιστεί για να την εκτίσει, πράγμα που θα γίνει τώρα με εντολή του εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου.

Ο 40χρονος Αλβανός εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης στην πόλη της Ρόδου από τους αστυνομικούς, οι οποίοι γνώριζαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Κέρκυρας με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης δέκα ετών και χρηματική ποινή 20.000 ευρώ. Έτσι, του έβαλαν χειροπέδες και, μετά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα, οδηγήθηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα.

*** Την ίδια τύχη είχε και ένας 55χρονος Έλληνας που συνελήφθη στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Ασφαλείας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για χρέη προς το Δημόσιο, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών. Έτσι, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αγρινίου διέταξε τον εγκλεισμό του.