Καθαρισμός των χώρων των Σφαγείων από υπηρεσίες του Δήμου

dim-sfag

Επιθεώρηση από το Δήμαρχο

Τις εργασίες καθαρισμού των χώρων των Σφαγείων, που ξεκίνησαν ήδη από χθες με εντατικούς ρυθμούς και με συντονισμένες ενέργειες των αρμοδίων υπηρεσιών Καθαριότητας, Πρασίνου και Τροχαίου Υλικού, επιθεώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος, συνοδευόμενος από τους εντεταλμένους συμβούλους κυρίους Γιάννη Κούρτη και Στέφανο Κυριαζή.

Αφορμή στάθηκε το πρόσφατο γεγονός της κατάληψης των χώρων των Σφαγείων από μικρούς τσιγγάνους, κατάληψη που ανάγκασε το δήμαρχο να ζητήσει την άμεση παρέμβαση της Aστυνομίας προκειμένου να απομακρυνθούν τα παιδιά από τα Σφαγεία.

Εργάτες και οδηγοί με μπουλντόζες, φορτηγά, απορριμματοφόρα και μηχανήματα του δήμου, άδειασαν όλους τους χώρους από τα παραπήγματα που δημιούργησαν οι ROMA που εγκαταστάθηκαν εκεί , καθώς και από όλα τα υλικά που αποθήκευαν επί μακρόν (σίδερα, πλαστικά, λάστιχα, κουβέρτες, τραπέζια κ.α) και είχαν συσσωρευθεί στους άδειους χώρους των Σφαγείων.

Όπως επεσήμανε ο δήμαρχος « οι εργασίες καθαρισμού θα συνεχισθούν με ταχείς ρυθμούς μέχρις ότου καθαρισθούν όλοι οι χώροι. Αυτό είναι και το μήνυμα για τις απαιτούμενες εργασίες καθαρισμού των χώρων που έχουν καταληφθεί από αθίγγανους στις περιοχές του Καρακόνερου και των Αγίων Αποστόλων μέχρι να λυθεί οριστικά το πρόβλημα της τακτοποίησης των ROMA».