Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απαντά πρώτη φορά για την σχέση της!

Για πρώτη φορά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά στο περιοδικό InStyle για την σχέση της με τον Γιώργο Κοτσοβό και για το πώς ένιωσε όταν είδε τις επίμαχες φωτογραφίες στα περιοδικά.

«Ένιωσα περίεργα, για να σου πω την αλήθεια. Γιατί δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να το τρέφω όλο αυτό, με την έννοια πως δεν νιώθω ότι θα ήθελα να ανοίξω διάλογο με τους δημοσιογράφους ή τον κόσμο σχετικά με την προσωπική μου ζωή».

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις πρώτες φωτογραφίες που «αποκάλυψαν» στον κόσμο τα δεδομένα της προσωπικής της ζωής αλλά και στο αν είχε αντιληφθεί την παρουσία φωτογράφου.

«Μετά από κάποια ώρα, ναι, το αντιλήφθηκα. Βέβαια, πολλές φορές δεν το έχω πάρει είδηση, ειδικά σε κάποια μέρη που πραγματικά έκανε και σε μένα εντύπωση το ότι βρέθηκε εκεί φωτογράφος. Ήταν πολύ αμήχανο για μένα όταν δημοσιοποιήθηκε όλο αυτό και ακόμα είναι. Δεν το έχω ξεπεράσει».

Υπήρξε στιγμή που σκέφτηκε να πάρει κάποιο τηλέφωνο και να διαμαρτυρηθεί για αυτά τα δημοσιεύματα; «Όχι, γιατί κατανοώ τη δουλειά των φωτογράφων, των ρεπόρτερ και των περιοδικών. Από τη στιγμή που βγαίνω κάπου έξω δημόσια, πρέπει να είμαι προετοιμασμένη. Δεν μπορώ να ρίξω την ευθύνη σε κάποιον άλλο λοιπόν, είναι δική μου» ξεκαθαρίζει.

Ακόμα μίλησε για το πώς ένιωσε απέναντι στους γονείς της όταν βγήκαν στα περιοδικά οι φωτογραφίες της με τον Γιώργο Κοτσοβό σε τρυφερά εσταντανέ: «Δεν είναι φωτογραφίες που θα ήθελα να βλέπουν οι γονείς μου, όχι όμως πως φοβάμαι πως θα μάθουν κάτι από τα περιοδικά. Οι γονείς μου ξέρουν πολύ πριν το ανακαλύψουν οι δημοσιογράφοι τι πραγματικά συμβαίνει στη ζωή μου. Συζητώ τα πάντα μαζί τους. Στην παρούσα φάση, όμως, δίνω έμφαση και βαρύτητα στη δουλειά μου».

Όσο για το ποιες είναι οι προτεραιότητες της λέει:

«Δεν θα έλεγα πως δεν είναι προτεραιότητα. Για μένα δουλειά και προσωπική ζωή είναι εξίσου σημαντικά. Αν στη ζωή υπάρχει μόνο η δουλειά, τότε είσαι λίγο άδειος μέσα σου. Οι σχέσεις που έχω είναι πάντα μέσα στις προτεραιότητές μου. Μάλιστα, έχω να σου πω πως αν βρισκόταν ο σωστός άνθρωπος θα έκανα και τώρα οικογένεια. Σίγουρα η απόκτηση ενός παιδιού βάζει αναγκαστικά για κάποιο καιρό τη δουλειά σε δεύτερο πλάνο, αλλά είναι δώρο θεού ένα παιδί κι αν ερχόταν θεωρώ πως θα έβρισκα τις νέες ισορροπίες. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια αλλά νομίζω πως θα το καλοδεχόμουν αν ερχόταν κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Άλλωστε, είμαι άνθρωπος που κάνω συνειδητές επιλογές, οπότε αν ερχόταν ένα παιδί αποκλείεται να ερχόταν τυχαία».

konsta