Μαρία Κορινθίου: Το πολυσυζητημένο αποκαλυπτικό φόρεμα μόλις άλλαξε

Χθες έγινε ντόρος, σήμερα έπεσαν επιπλέον κεντήματα.
Μιλάμε πάντα για το περίφημο κοστούμι της Μαρίας Κορινθίου στη θεατρική παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες», το αντίγραφο του αποκαλυπτικού body της Μάρθας Καραγιάννη στην ομώνυμη ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη. Έχει γίνει ένας μικρός χαμούλης, ίσως έχει πάρει κάτι το αυτί σου.


Το κοστούμι που λες προκάλεσε πολλά σχόλια λόγω της αρκετά διάφανης υφής του. «Να σημειώσουμε ότι είναι κοστούμι. Δεν είμαι ούτε γυμνή ούτε topless που έχει γραφτεί κι έχει γίνει ένας χαμός. Είναι περιποιημένο όλο, μην ανησυχείτε. Τίποτα δεν φαίνεται, όλο αυτό που φαίνεται είναι επένδυση» είπε στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» στο Epsilon.

«Μου το ‘χει πει η κυρία Μάρθα ‘περίμενε, θα έρθει’ (σ.σ. τον ντόρο εννοεί). Συγκεκριμένα για αυτό το κοστούμι και ένα άλλο στο ‘Κορίτσια για φίλημα’ είχε ακούσει πολλά. Μη δίνεις σημασία, αυτό ακριβώς μου είπε κι ο άντρας μου».

Πάντως το κοστούμι άλλαξε, τα κεντήματα στο μπούστο γέμισαν, το φόρεμα έγινε λιγότερο αποκαλυπτικό στο εν λόγω σημείο.

«Απλά είναι κρίμα να στέκονται σε αυτό όταν μιλάμε για μια τέτοια δουλειά που έχουμε καταθέσει την ψυχή μας, μερόνυχτα εδώ και άυπνοι, με πολύ μεράκι. Είναι πολύ συγκεκριμένο το κοστούμι. Αν βλέπουν κάτι προκλητικό σε κάτι που έχει ξαναγίνει και είναι πολύ συγκεκριμένο, τότε είναι δικό τους το πρόβλημα. Είναι η τελευταία φορά που θα κάτσω να ασχοληθώ. Γίνεται επί τούτου» δήλωσε η Μαρία Κορινθίου.