Κρεμαστή: Συζητήθηκαν θέματα και προτείνονται προς το Δημοτικό Συμβούλιο

Την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 και ώρα 18.00, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής, κατά την οποία συζητήθηκαν και προτείνονται προς το Δημοτικό Συμβούλιο τα παρακάτω θέματα :

1)Κατασκευή πεζοδρομίων στην κεντρική Λεωφόρο της Κοινότητας μας και συγκεκριμένα : α)Από το εμπορικό κέντρο Διακογιάννη μέχρι και τα όρια μας με την Κοινότητα Ιαλυσού και β)από την οικία Ιατρού Μιχαλάκη στα δεύτερα φανάρια μέχρι και τον Κρατικό Αερολιμένα Ρόδου “ΔΙΑΓΟΡΑΣ”, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

2)Παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικής σε καταστήματα της Κοινότητάς μας μέχρι τις 02.00, με την προϋπόθεση ότι δε διαταράσσεται η ησυχία των περιοίκων.

3)Ασφαλτόστρωση των παρακάτω δρόμων της Κοινότητάς μας :

α)Οδός Αναστασιάδη (περιοχή Λάντα), από τη διασταύρωσή της με τη Λεωφ. Ελευθερίας (πρώην σιδηρουργείο Γαλανομάτη), έως και τη διασταύρωσή της με τον παραποτάμιο δρόμο.

β)Οδός Απόλλωνος, από το 1ο Δημοτικό Σχολείο έως και τη διαστάυρωσή της με την οδό Ικάρων.

γ)Οδός Δημοκρατίας και Αγίας Παρασκευής, το τμήμα που λιμνάζουν τα ύδατα, κοντά στο ξενοδοχείο VALENTINO.

δ)Οδός Αποστόλου Τρύφωνος από οικία Κατσουράκη Δημήτριου έως και ξενοδοχείο ΚΑΤΣΑΡΑ και το τμήμα από ΚΑΣΤΡΑΚΙ έως και οικία Σαχίνη Γεώργιου.

ε)Οδός Ρήγα Φεραίου.

στ)Οδός Ιερέα Παπασπύρου.

ζ)Οδός Μαραθώνος, το τμήμα που λιμνάζουν τα ύδατα.

4)Εξεύρεση κατάλληλου χώρου για τη στέγαση τμημάτων του Δημοτικού Σχολείου Κρεμαστής, δεδομένου ότι το υφιστάμενο είναι υπερκορεσμένο πληθυσμιακά, ώστε να επιτευχθεί η αποσυμφόρηση του, για την καλύτερη λειτουργία και ασφάλεια του σχολείου αλλά και για την καλύτερη εκπαίδευση των μαθητών.

Επίσης ο Πρόεδρος του Συμβουλίου κ. Τσαμπίκος Ποδιώτης, ενημέρωσε το Σώμα ότι έχει εγκριθεί η μελέτη και ο τρόπος εκτέλεσης του έργου “Βελτιωτικές παρεμβάσεις παραλιακής Λεωφόρου Κρεμαστής” από το Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Ο Πρόεδρος της

Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής

Τσαμπίκος Ποδιώτης