ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ από το δ. σ. της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Ο Πρόεδρος κ. Τσαμπίκος Ποδιώτης και τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής, ευχαριστούν θερμά όλους όσους επέλεξαν και τίμησαν με την παρουσία τους το Καρναβάλι Κρεμαστής.
Ευχαριστεί το Δήμο Ρόδου και το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου Δ.Ο.Π.Α.Ρ., για τη συνδιοργάνωση και στήριξη τους στην πραγματοποίηση του Καρναβαλιού, όπως και την ευγενική χορηγία των επιχειρηματιών του τόπου μας.
Επίσης θερμές ευχαριστίες αξίζει να δοθούν στους παρακάτω :
1)Το δημοσιογράφο κ. Μερκούριο Αρφαρά, για την παρουσίαση του προγράμματος και με το αστείρευτο κέφι του προσέδωσε ιδιαίτερη ζωντάνια στην παρέλαση.
2)Τη βασίλισσα του φετινού Καρναβαλιού την πανέμορφη και εκθαμβωτική Δέσποινα Βόλα, μαθήτρια της Γ΄ τάξης Λυκείου Κρεμαστής.
3)Την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου και το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού για την κυκλοφοριακή ρύθμιση.
4)Την ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ (Ο.Α.Κ. ΡΟΔΟΥ) που μερίμνησε για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και την τήρηση της τάξης σε όλη τη διάρκεια της παρέλασης και των εκδηλώσεων, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του Καρναβαλιού.
5)Τις εταιρείες κρασιών TATAKIS WINES και ΑΓΓΕΛΑΚΗ AG για την προσφορά δωρεάν κρασιού σε όλους τους καλεσμένους και επισκέπτες.
6)Την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων RUOTE CARS του κ. Νικολάου Παυλίδη, για τη διάθεση αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του καρναβαλιού.
7)Τους κ. κ. Σταύρο και Μιχάλη Κασιώτη για την προμήθεια ξυλείας και το στήσιμο της εξέδρας των επισήμων.
8)Το κομμωτήριο LUSPERIA HAIR SALON και την αισθητικό ΣΤΕΛΛΙΝΑ για την επιμέλεια και περιποίηση της Βασίλισσας.
9)Το DJ Κωνσταντίνο Σταυριανάκη, για τις μουσικές του επιλογές και το κέφι που προσέφερε στον κόσμο.
10)Το συγκρότημα White Noise Band με την Αλεξάνδρα Μάτση (τραγούδι), τον Γρηγόρη Σταυριανό (κιθάρα – τραγούδι) και τον Παναγιώτη Θανασούλη (πλήκτρα) και τη ράπερ Γιασμίν Κανταχ που πλαισίωσαν τη live μουσική σκηνή.
11)Τους ΜΕΓΑ χορηγούς : ΑΓΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΡΟΔΟΥ, ΒΑΣΙΛΑΚΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ, ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΜΗ Α.Ε., ΚΑΛΑΓΡΗΣ CAFÉ, ΚΑΣΣΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, JUBILO ARTISAN GELATO, ΑΦΟΙ ΤΣΙΣΙΜΟΙΡΗ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

12)Τους χορηγούς : SKYBAR, PET STORES Pastrikos, ΧΡΥΣΑ BODY SCALPTING, ΓΕΡΑΝΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΑΣ, ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΟ ΜΕΘΟΔΙΚΟ – ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ AG, TATAKIS WINES, TRIPOLITIS GROUP, ΝΤΕΒΡΗΣ ΣΕΛΙΜ, ΓΛΥΚΟΕΠΙΛΟΓΕΣ, MEDI AESTHETICS, JOY καθώς επίσης και ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗΣ Μ., ΜΠΟΝΙΑΤΗΣ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ, HUGE BAR, YIANNIS ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ, ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ LUSPERIA, ΛΟΥΠΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΩΜΑΤΑ – ΕΡΓΑΛΕΙΑ, GAZI CLUB, EURO EXELIXIS, GIANNOULIS ΟΠΤΙΚΑ, ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΣΟΥΛΕΡΙ, ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗΣ ΕΜΜ., ΡΑΦΕΙΟ ΣΟΦΙΑ, MAGISTER, FOTIS GRAPHICS
13)Τους χορηγούς επικοινωνίας : “BEST FM”, “ΤΟP FM”, “RODOS INFO NEWS”, “ΡΑΔΙΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” και “ΡΑΔΙΟ ΛΥΧΝΑΡΙ”.
14)Τον κ. Απόκοτο Νίκο και τον κ. Μιχάλη Τσαμπίκο Βόλα για τη σχεδίαση της αφίσας του Καρναβαλιού.
15)Την παρουσίαση χορευτικού προγράμματος από τη σχολή χορού της κας Maria Laftsidis και από τις μαθήτριες του Γενικού Λυκείου Κρεμαστής.
Επίσης ευχαριστούμε την κα Αικατερίνη Κασιώτη, η οποία στήριξε και συνέβαλε ενεργά σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας του Καρναβαλιού, για την άψογη διοργάνωσή του.
Βέβαια θα ήταν παράλειψή μας να μην συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τα σχολεία, τους συλλόγους και όλους όσους συμμετείχαν με πεζοπόρα τμήματα και κράτησαν ζωντανή τη ψυχή του καρναβαλιού και συγκεκριμένα :
1)Τον Παιδικό Σταθμό Κρεμαστής, με τις «ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΕΣ»
2)Το Δημοτικό Σχολείο Κρεμαστής, με τους «ΚΛΟΟΥΝ»
6)Τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πεταλούδων, με τους «UNICORN (ΜΟΝΟΚΕΡΟΥΣ)»
5)Τον Αναπτυξιακό και Πολιτιστικό Σύλλογο Κρεμαστής Η ΠΡΟΟΔΟΣ, με τον «ΠΙΤΕΡ ΠΑΝ»
7)Το 2ο Σύστημα Προσκόπων Κρεμαστής, με τα «ΣΚΙΑΧΤΡΑ»
8)Την παρέα νέων Κρεμαστής, με τη «ΒΟΡΕΙΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ»
Τέλος ευχαριστεί τους εκατοντάδες επισκέπτες που προτίμησαν για την προσωπική τους διασκέδαση το Καρναβάλι της Κοινότητάς μας.

Για το Συμβούλιο της
Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής
Ο Πρόεδρος

Τσαμπίκος Ποδιώτης