Κρεμαστή: Γέμισε ο δρόμος αίματα από έναν »έξυπνο» που έδεσε σκυλί στο μηχανάκι και το έσερνε!!!

sk1

Ανεξήγητη αντίληψη έχουν κάποιοι για τον… καλύτερο φίλο του ανθρώπου!!! Πραγματικά

δεν εξηγείται η πράξη που έκανε ένας συντοπίτης μας! Άκουσον, άκουσον!!! Έδεσε ένα σκυλί πίσω από το μηχανάκι του και το έσερνε για αρκετά χιλιόμετρα!!! Το πιο άσχημο είναι το άτυχο σκυλί βρίσκεται σε θεραπεία αφού έχασε τα μωρά της όταν έπεσε από τον 4ο όροφο!!!

Δείτε τι αναφέρει η φίλη Γεωργία για το σκυλάκι της:

Γεωργία:
Εκλιπαρώ όποιον είδε κάποιον με παπάκι άσπρο στην Κρεμαστή στην ευθεία του Ζερβού το ξυλουργείο να σέρνει την κακόμοιρη σκυλίτσα που φιλοξενούσαμε λόγω θεραπείας μετά από εγκυμοσύνη και αναγκαστική ευθανασία των μωρών της η οποίας επίσης έπεσε από τον 4ο όροφο μετά από μέρες και τώρα έγινε αυτό! Η σκύλα υποφέρει έχει τραβήξει πολλά θέλω μάρτυρα οπωσδήποτε να κάνω καταγγελία ΑΜΕΣΑ !!!! Σας παρακαλώ !!!!!!

ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Μία άλλη φίλη του rodos info news μας ανέφερε πως είδε πολλά αίματα στον δρόμο και ανησύχησε, όπως πολλοί άλλοι, αφού δεν ήξερε που »ανήκει» το αίμα αυτό και τί ακριβώς έγινε!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΙΑΣΤΕΣΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ

Πραγματικά, το θέμα πήρε απίστευτες διαστάσεις με τους συγγενείς και φίλους να απειλούν τον »άνδρα» που έδειξε με αυτό τον τρόπο τον »ανδρισμό» του και καλό είναι όσοι γνωρίζουν ποιος το έκανε να του μεταφέρουν να μείνει σπίτι του αυτές τις μέρες!!! Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγει τυχόν φασαρίες!!! Σύμφωνα με όσα έχουμε μάθει κάτοικοι της Κρεμαστής γνωρίζουν ποιος το έκανε αλλά δεν αποκαλύπτουν το όνομά του!!!

ski2