Τί λέει ο κ. Ποδιώτης για το θέμα της Πολεοδομικής Μελέτης του οικισμού Κρεμαστής

Αρκετά άκουσαν οι Κρεμαστενοί για το θέμα Πολεοδομικής Μελέτης του οικισμού Κρεμαστής. Το rodos info news ζήτησε από τον Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής κ. Ποδιώτης τί γίνεται με το θέμα αυτό, τα πλεονεκτήματα του εν λόγω σχεδιασμού ενώ παράλληλα έθιξε τα προβλήματα που εκφράζουν οι συμπολίτες του.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στο χωριό εφόσον εφαρμοστεί αποτελεσματικά ο σχεδιασμός καθώς περιλαμβάνει παιδικές χαρές, σχολεία, αθλητικά κέντρα, δρόμους, θέσεις στάθμευσης κ.α.

Παρόλα αυτά επειδή υπήρξαν ενστάσεις από ορισμένους πολίτες, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής κ. Ποδιώτης επεδίωξε με κάθε δυνατό τρόπο να αφουγκραστεί τα προβλήματα των συμπολιτών του και να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ικανοποιηθούν όλα τα ενδεχόμενα αιτήματα των συγχωριανών του.

Ειδικότερα, ο Πρόεδρος και το Τοπικό Συμβούλιο κάλεσαν τους κατοίκους Κρεμαστής και τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Πολεοδομίας και Κοινοχρήστων Χώρων κ. Κακούλη, την Προϊσταμένη κ. Σωτηράκη και τον Πολιτικό Μηχανικό κ. Παπαδόπουλο στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικά οι 370 κάτοικοι της Κρεμαστής που κατέθεσαν ενστάσεις. Ο στόχος της συνάντησης ήταν να μελετηθεί ο σχεδιασμός εκ νέου ώστε στη Β΄φάση να πραγματοποιηθούν βελτιώσεις. Η διαδικασία ενστάσεων που ακολούθησε διήρκησε σχεδόν 1 χρόνο ώστε να επισκεφθούν οι πολίτες τα γραφεία της Πολεοδομίας και να καταθέσουν τις ενστάσεις τους.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση για μια νέα συνάντηση των πολιτών με τους αρμόδιους που προαναφέρθηκαν προκειμένου οι κάτοικοι να ενημερωθούν και να εκφράσουν ενδεχόμενες απορίες – προτάσεις.