Προβλήματα Κρεμαστής: Συνάντηση με τον κ. Καλαμάτα θα έχει ο κ. Ποδιώτης

Βάσει προσωπικής αυτοψίας παρατηρήθηκε έντονα το φαινόμενο συγκέντρωσης μεγάλου αριθμού ατόμων με επαγγελματικά οχήματα (κλούβες)γ στην παραλία Κρεμαστής, οι οποίοι διανυκτερεύουν με θόρυβο και οχλαγωγία (καθώς επίσης χρησιμοποιούν τα ντους για να πλύνουν τα ρούχα τους τα οποία και απλώνουν όπου βρουν). Η κατάσταση αυτή θεωρείται απαράδεκτη τόσο για τους κατοίκους του χωριού όσο και για τους τουρίστες της περιοχής μας.

Επίσης, όσον αφορά στη λαϊκή αγορά της Κυριακής πίσω από την εκκλησία υπάρχουν μικροπωλητές οι οποίοι στήνουν πάγκους πέραν από τον ενδεδειγμένο χώρο, δημιουργώντας κυκλοφοριακό πρόβλημα και ιδιαίτερη συμφόρηση στο σημείο αυτό.

Αξίζει να σημειωθούν οι συνεχείς προσωπικές μου παρεμβάσεις και παρατηρήσεις τόσο στον παραλιακό χώρο όσο και στο χώρο πίσω από την εκκλησία, που δυστυχώς είχαν μόνο παροδικό αποτέλεσμα.

Τα γεγονότα αυτά καθιστούν την ανάγκη άμεσης αντιμετώπισης τους και για το λόγο αυτό προγραμματίστηκε συνάντηση αύριο 29/05/2018 με τον κ. Θέμη Καλαμάτα Διοικητή Α.Τ. Ιαλυσού, προκειμένου να επιληφθεί του θέματος. Θεωρούμε δεδομένη την επίλυση των εν λόγω προβλημάτων καθώς γνωρίζουμε την καθοριστική και αποτελεσματική παρέμβαση του κ. Καλαμάτα όποτε χρειαστεί για το χωριό μας.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής

Τσαμπίκος Ποδιώτης