«Δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής κατηγορούν το έργο μας. Θύγουν την υπόληψή μας και παράλληλα κάνουν κακό στο χωριό»

Για θέματα που αφορούν τις εκδηλώσεις του πανηγυριού και της Πανελλήνιας Έκθεσης ασχολήθηκε σήμερα το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Κρεμαστής. Καλεσμένος ήταν και ο αντιδήμαρχος Ρόδου κ. Σάββας Διακοσταματίου ο οποίος ενημέρωσε πως έχουν τα πράγματα όσον αφορά το νομοθετικό πλαίσιο. Παράλληλα ξανά τοποθετήθηκε στην πρόταση που είχε κάνει και στο παρελθόν να μεταφερθεί δηλαδή η Έκθεση σε άλλο χώρο της Κρεμαστής, με μεγαλύτερη έκταση προκειμένου να γίνει η Έκθεση πιο άνετη,  πιο σύγχρονη, πιο εντυπωσιακή! Να περάσει σε άλλο επίπεδο!  Παρόν ήταν και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Μιχάλης Χριστοδούλου ο οποίος ευχήθηκε να πάνε όλα καλά και πως ο δήμος θα κάνει ότι είναι δυνατόν.

Ο κοινοτάρχης κ. Τσαμπίκος Ποδιώτης και οι σύμβουλοι κ.κ. Δελαπόρτας, Βόλας και το νέο πρόσωπο Γιώργος Σοφρωνάς (ο κ. Κοκκάρης για λόγους υγείας δεν παραβρέθηκε) δήλωσαν ευχαριστημένοι από το ενδιαφέρον που υπάρχει με τους εκθέτες. Συνολικά θα υπάρχουν 90 εκθέτες (30 από αυτούς νέοι) και 115 περίπτερα. Η Έκθεση θα ανοίξει τη πόρτες της στις 11 Αυγούστου και θα κλείσουν στις 23 του ίδιου μήνα.

Στη συνέχεια υπήρξε ένταση από τους κοινοτικούς συμβούλους με την στάση που κρατούν κάποιοι  (δεν αναφέρθηκαν με ονόματα) δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής οι οποίοι, σύμφωνα με όσα είπαν, κατηγορούν το έργο τους. «Θύγουν την υπόληψή μας και παράλληλα κάνουν κακό στην Κρεμαστή με αυτά που κάθονται και λένε και κάνουν. Επιτέλους τί θέλουν? Οι πόρτες της κοινότητας είναι ανοιχτές για ό,τι θέλουν ρωτήσουν και να μάθουν. Γνωρίζουν αυτοί οι κύριοι ότι δεν έχουμε χρήματα να αγοράσουμε λάμπες? Να αγοράσουμε υλικά για να δώσουμε λύσεις σε μικροπροβλήματα του χωριού? Να βάλουμε βενζίνη σε οχήματα? Ας έρθουν στην κοινότητα να πάρουν τις απαντήσεις τους»!

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα καλυφθεί και η είσοδος  του καφέ – μπαρ  (κάτω από την κοινότητα) προκειμένου ο κόσμος να μην βλέπει αυτή την άσχημη εικόνα.