Κρεμαστή: Σοβαρός τραυματισμός από καυγά – Σε νοσοκομείο της Αθήνας ο νεαρός

ast-logo90

Κάτω από άγνωστους λόγους δύο νεαρά άτομα ενεπλάκησαν

σε καυγά στην Κρεμαστή. Αποτέλεσμα ο ένας (επιχειρηματίας στην Κρεμαστή) να χτυπηθεί σοβαρά και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας για να χειρουργηθεί!!! 

Τί αναφέρει το αστυνομικό δελτίο:

Σύλληψη (1) ημεδαπού για οπλοχρησία και επικίνδυνη σωματική βλάβη στη Ρόδο Στις 5-2-2015 το βράδυ συνελήφθη στην Ιαλυσό Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού ένας 20χρονος ημεδαπός, γιατί το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στην Κρεμαστή Ρόδου τραυμάτισε στο πρόσωπο συνομήλικο του, με αφορμή προσωπικές διαφορές. Ο τραυματισθείς μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Ρόδου

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη (1) ημεδαπού για ναρκωτικά στη Ρόδο Στις 5-2-2015 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου ένας 33χρονος υπήκοος Πολωνίας γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου και έρευνας βρέθηκαν στο σπίτι του και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 15,9 γρ. ναρκωτική ουσία κρυσταλλικής μορφής (πιθανόν μεθαμφεταμίνη), 3 ναρκωτικά χάπια, ζυγαριά ακριβείας και 500 ευρώ.

Σύλληψη (1) μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κάρπαθο Στις 4-2-2015 το απόγευμα συνελήφθη στην Κάρπαθο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη (26) λαθρομεταναστών στην Κω Στις 5-2-2015 συνελήφθησαν στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω 23 υπήκοοι Συρίας (21 άνδρες και 2 γυναίκες που συνόδευαν 2 παιδιά) και 3 άνδρες υπήκοοι Ιράκ για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη (1)μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω Στις 5-2-2015 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω ένας 32χρονος υπήκοος Τουρκίας, γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.