Κρεμαστή: Θα βραβευτούν οι αριστεύσαντες των σχολείων της Κοινότητας

Η Δημοτική Κοινότητα Κρεμαστής ανακοινώνει ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων της 54ης Πανελλήνιας Έκθεσης Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής, την Πέμπτη 23 Αυγούστου 2019 και ώρα 20.00, στο χώρο που πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις στον Ανθόκηπο Κρεμαστής, θα βραβεύσει τους αριστεύσαντες των σχολείων της Κοινότητάς μας, ως και δημοτών μας που αρίστευσαν και αποφοίτησαν από άλλα σχολεία,  της ΣΤ΄ Δημοτικού Σχολείου, Γυμνασίου, Λυκείου σχολικού έτους 2018-2019 και τους εισαχθέντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας σχολικού έτους 2017-2018, όπως και  τους διακριθέντες σε ομαδικά αθλήματα Σκάκι και Ποδηλασία.

Επίσης τους συμμετέχοντες στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς “KANGAROO”, “ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ”, “ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ” και “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 2019”.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων, τα ονόματα των αριστευσάντων – επιτυχόντων – διακριθέντων, δε θα δημοσιοποιηθούν στα Μ.Μ.Ε.

Γι΄ αυτό το λόγο παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, να παρευρεθούν  την παραπάνω ημέρα και ώρα στην προγραμματισμένη εκδήλωση, για να λάβουν τους επαίνους τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο γραφείο της Κοινότητας Κρεμαστής και στα τηλέφωνα 2241 3 61612 και 22413 61630.

Ο Πρόεδρος της

Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής

Τσαμπίκος Ποδιώτης