Χρυσός και πάλι ο ροδίτης αθλητής Γιάννης Λιάσκας

Το πήρε κι αυτό το χρυσό! Ο  Γιάννης  ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία Κ23 στο 31ο Πρωτάθλημα Πανελλήνιο πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης και Φίτνες IFBB. Και έπεται συνέχεια αφού θα συμμετάσχει και σε δύο ακόμη αγώνες. Φέτος οι αγώνες γίνονται στο Συνεδριακό Κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης” στη Θεσσαλονίκη.

Τί δήλωσε ο ίδιος :

Μόλις τελείωσε ενα όμορφο Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη εν όψη του 31ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Σωματικής Διάσπασης της IFBB με εμένα να με βρίσκει να κατακτώ την 1η θέση στην κατηγορία κάτω των 23 χρόνων και την 2η θέση στην κατηγορία ανδρών 1,78+ cm. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω έναν έναν ξεχωριστά για την στήριξη και την Αγάπη που έλαβα. Η ομορφιά του αθλήματος και η Αγάπη του κόσμου ειναι τόσο μεγάλη που επισκιάζει όλα τα υπόλοιπα. ?
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στα 2-3 άτομα τα οποία ήταν δίπλα μου σε όλο αυτό το ταξίδι έζησαν όλη μου την προετοιμασία, τις προπονήσεις, την δίαιτα, την εξάντληση, την ψυχολογία και την αγωνία μου. Σας ευχαριστώ απο καρδιάς, ξέρετε ποιοι είστε, δε σας ξεχνώ και ούτε θα το κανω ποτέ!!!
Την GoldTouchNutrition, τον χορηγό μου, που με την στήριξη του και τα ποιοτικά του συμπληρώματα διατροφής το έκαναν όλο αυτό το ταξίδι να πάει σε άλλο επίπεδο!
Τέλος, την οικογένεια μου φυσικά που είναι πάντα στο πλευρό μου, σας αγαπώ και περιμένω να σας ανταμώσω ❤
Till the next time…
#ifbb #mensphysique #fitness #GoldTouchNutrition #PowerHouseCorfu #greeknationals18′ #thessaloniki