Κρεμαστή: Ζητούσε χρήματα για τον μικρό άρρωστο παιδί χωρίς την συγκατάθεση της οικογένειας

Την ώρα που όλη η οικογένεια (συγγενείς και φίλοι) βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγο της αρρώστιας του μικρού παιδιού κάποια γυναίκα (άγνωστη μέχρι στιγμής) βρίσκει την ευκαιρία να οικονομήσει χρήματα. Θέλει να βγάλει χρήματα από τον πόνο και την αγωνία της οικογένειας. Θέλει να κερδίσει χρήματα εύκολα μιας και Ελληνες σε τέτοιες καταστάσεις και ειδικά όταν πας και χτυπήσεις την πόρτα τους όλο και κάτι θα δώσουν. Είναι γνωστό το φιλότιμο τους. Μία λέξη που δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο.

Χθες δεχθήκαμε ένα τηλέφωνο από αναγνώστρια του rodos info news και μας είπε, μεταξύ άλλων, πως «λίγο έλειψε να την πιάσω  από τα μαλλιά και να της δώσω ένα γερό ξύλο»! Η γυναίκα αυτή γυρίζει τις πόρτες της Κρεμαστής (δεν γνωρίζουμε αν πήγε και σε άλλα χωριά) και ζητά χρήματα από οικογένειες προκειμένου να τα ¨δώσει» στην οικογένεια του μικρού παιδιού που πρόκειται να εγχειριστεί στο εξωτερικό. Το θέμα είναι ότι η οικογένεια δεν είχε δώσει ούτε την συγκατάθεσή της στην «κυρία» αυτή ούτε το δικαίωμα να παίζουν με τον πόνο τους. Είναι απάνθρωπο, είναι ντροπιαστικό… είναι πέρα για πέρα μη φυσιολογικό για ένα άνθρωπο να κάνει αυτά τα πράγματα.

Η «κυρία» αυτή, γύρω στα 60 (Ελληνίδα), ξανθιά, παραλίγο να δεχθεί επίθεση από την αναγνώστρια μας όταν πήγε να της ζητήσει χρήματα. Γνωρίζοντας την οικογένεια και την κατάσταση της ρώτησε την «κυρία» αυτή ποιος της έδωσε την εξουσιοδότηση να μαζεύει χρήματα? Άρχισε να χάνει τα λόγια της και στην συνέχεια σιγά σιγά να απομακρύνεται από το σπίτι. Δεν της έφταναν τα «λόγια» που άκουσε από την αναγνώστρια μας ήθελε να πάει και στο διπλανό σπίτι. Ε, αυτή ήταν η αφορμή να γίνει έξαλλη η πρώτη κυρία και να αρχίσει να την κυνηγά για μερικά μέτρα φωνάζοντας να φύγει μακρυά και να μην ξαναγυρίσει.

Άγνωστο παραμένει αν έχει καταφέρει να μαζέψει χρήματα σε βάρος της οικογένειας και του άρρωστου μικρού. Την προσοχή σας λοιπόν σε όλους αυτούς που θέλουν να κερδίσουν χρήματα με τον πόνο ενός συνανθρώπου μας. Αν και εφόσον κάποιος θέλει να δώσει χρήματα υπάρχει η οικογένεια και οι συγγενείς.