Μέριλιν Μονρόε: Η κομμένη γυμνή σκηνή ήταν για 57 χρόνια κλειδωμένη σε ένα ντουλάπι

Mια γυμνή σκηνή της Μέριλιν Μονρόε, που αρνήθηκε ο σκηνοθέτης να την συμπεριλάβει στην ταινία του «Οι Αταίριαστοι» την είχε φυλάξει τελικά ο παραγωγός

Όταν η Μέριλιν Μονρόε γυρνούσε μια ερωτική σκηνή με τον Κλαρκ Γκέιμπλ στην ταινία «The Misfits» (Οι Αταίριαστοι), της έπεσε το σεντόνι και φάνηκε το γυμνό κορμί της. Όμως ο σκηνοθέτης της ταινίας Τζον Χιούστον αποφάσισε να κόψει την εν λόγω σκηνή και να ζητήσει από τους δύο ηθοποιούς να ξαναγυρίσουν τη σκηνή.

Τότε όλοι νόμιζαν πως το εν λόγω στιγμιότυπο είχε καταστραφεί. Σήμερα και 57 χρόνια μετά την ταινία ο συγγραφέας της νέας βιογραφίας της Αμερικανίδας ηθοποιού ανακάλυψε ότι τελικά η συγκεκριμένη σκηνή υπάρχει.

Πιο συγκεκριμένα την ανακάλυψε ο συγγραφέας Τσαρλς Κασίλο στη διάρκεια ερευνών του για το βιβλίο του με τίτλο «Marilyn Monroe: The Private Life of a Public Icon», που θα κυκλοφορήσει αύριο στα ράφια των αμερικανικών βιβλιοπωλείων.

Ο Κασίλο πήρε συνέντευξη και από τον Κέρτις Τέιλορ, γιο του παραγωγού της ταινίας, Φρανκ Τέιλορ, από τον οποίο έμαθε τελικά ότι κρατούσε το υλικό κλειδωμένο σ’ ένα ντουλάπι μετά το θάνατο του πατέρα του το 1999.

Ο παραγωγός Φρανκ Τέιλορ, πίστεψε ότι η φωτογραφία ήταν σημαντική και αποφάσισε να μην την καταστρέψει. Η ταινία «Οι Αταίριαστοι» (The Misfits) γυρίστηκε το 1961 και το σενάριό της είχε γράψει ο τότε σύζυγος της Μονρόε, Άρθουρ Μίλερ. Αφηγείται την ιστορία τριών καουμπόηδων που διεκδικούν την καρδιά μιας όμορφης γυναίκας.