Να σταματήσει εδώ το θέμα που προέκυψε

tim math

Μεταξύ των πρώην παικτών του Φοίβου και μερίδα φιλάθλων!  Ηταν μία άσχημη παρένθεση και το πρέπον είναι να σταματήσει εδώ το θέμα που προέκυψε μεταξύ πρώην ποδοσφαιριστών του Φοίβου και μερίδα φιλάθλων της ομάδας της Κρεμαστής. Αυτό τουλάχιστον επιθυμούν οι υγιείς φίλαθλοι και παίκτες και πιστεύουμε και οι δύο πλευρές! Καλό είναι το συμβάν που είχαμε, δέχθηκαν βρισιές και αποδοκιμασίες (αν είναι δυνατόν) οι πρώην ποδοσφαιριστές του Φοίβου (και νυν του Ιάλυσου) Τίμος Λουτριώτης, Παναγιώτης Μαθιός και Φανούρης Γκινής την περασμένη Κυριακή στο μεταξύ τους παιχνίδι για το super cup να περάσει στην ιστορία και να μην επαναληφθεί! 
Οι προσφορά αυτών των ποδοσφαιριστών ήταν πολύ μεγάλη και δεν θα πρέπει να ξεχαστεί και να περάσει.. έτσι απλά! Και ειδικά όταν δεν έχουν δώσει κάποιο δικαίωμα! Έζησαν από κοντά και τις απίστευτες χαρές που δέχθηκαν οι φίλαθλοι της Κρεμαστής αλλά και παράλληλα και τις απίστευτες πίκρες!!! 
Σημείωση-πρόταση: Μία ανακοίνωση από τον επίσημο Φοίβο καλό θα ήταν να δοθεί και να πάρει και θέση για τα πρόσφατα γεγονότα στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο!