»Ο γάμος μου ήταν ένα στοίχημα που έχασα»!

lexou4-700x438

Στις προβλέψεις της για το γάμο έπεσε έξω η Κατερίνα Λέχου αφού ισχυριζόταν, ότι δεν θα παντρευτεί και τελικά το τόλμησε! Έτσι, δήλωσε μεταξύ άλλων στο περιοδικό Down Town Κύπρου η Κατερίνα Λέχου ενώ απάντησε για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός παιδιού, την υιοθεσία, και αν την φοβίζει το πέρασμα του χρόνου.

Και ο γάμος ήταν μία αντίφαση στα μέχρι τώρα πιστεύω σας όμως…
Ο γάμος ήταν ένα χαμένο στοίχημα. Αυτή ήταν η παρατήρησή μου, από την μέχρι τώρα εμπειρία μου, όλα αυτά τα χρόνια που προηγήθηκαν. Οπότε, φοβόμουν ότι θα πέσω κι εγώ σε αυτή τη λούμπα. Μετά σκέφτηκα «αν μπορείς, κάντο διαφορετικά!». Θα δείξει αν μπορώ. Μου αρέσουν οι προκλήσεις…

Είστε μαχητής όμως…
Ναι, όσο ζω θα μάχομαι. Όταν θα πάψω να μάχομαι θα το καταλάβετε γιατί θα έχω πεθάνει. Τότε μόνο θα εγκαταλείψω.

Είστε συμφιλιωμένη με τον εαυτό σας;
Ναι, καλά είμαι. Λέω «έτσι είμαι τώρα», αύριο μπορεί να κάνω μία άλλη επιλογή και να είμαι αλλιώς. Με τον χρόνο προσπαθώ να συμφιλιώνομαι, γιατί οι γυναίκες είναι σε μειονεκτική θέση σε σχέση με τους άντρες. Κι αυτό είναι άδικο. Όσο μεγαλώνω το βλέπω πιο συχνά γύρω μου. Όταν μία γυναίκα περάσει τα 40, οι άντρες θα πουν «άστη, είναι για τα μπάζα!». Αυτό είναι μόνιμο. Αλλά δεν λέγεται για τους άντρες. Και στη δουλειά μας είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις την εικόνα σου, γιατί το βλέπεις συνέχεια. Και βλέπεις ότι γερνάς. Γι’ αυτό οι άνθρωποι της showbiz μπαίνουμε στη διαδικασία να βελτιώνουμε την εικόνα μας. Είναι και η ματαιοδοξία, είναι όμως και η μάχη με τον εαυτό σου. Να, τώρα μου δείχνει η Ολυμπία, η φωτογράφος μας, τις φωτογραφίες μας αρετουσάριστες, και τα βλέπω όλα. Τις ρυτίδες, τα πάντα! Η μεγάλη μου αδελφή, δεν θα τα δει αυτά. Είναι στο γυμναστήριο, θα πάει μετά να μαγειρέψει στα παιδιά της και μία χαρά. Εγώ, όμως, τα βλέπω και έρχομαι συνέχεια αντιμέτωπη με όλα αυτά.

Παρεμβάσεις θα κάνετε;
Προσπαθώ να αντισταθώ σε όλο αυτό, αλλά βάζω κρέμες, που όλο γίνονται και πιο ακριβές… (γελάει). Ο πήχης ανεβαίνει. Κάτι δραματικό, φοβάμαι να κάνω.

Θα σας ολοκλήρωνε ένα παιδί;
Κανένας άνθρωπος δεν έχει την ίδια διαδρομή. Άλλος γίνεται γονιός, άλλος μοναχός, άλλος golden boy – είναι διαφορετικοί οι δρόμοι… Αν θελήσω ένα παιδί, θα προσπαθήσω να το κάνω. Αν δεν τα καταφέρεις με εξωσωματική, μπορείς να υιοθετήσεις. Πολλές γυναίκες προσπαθούν με εξωσωματική, κάτι που είναι επώδυνο. Κάποιες τα καταφέρνουν και κάποιες άλλες όχι. Ε, αν κάνεις 18 εξωσωματικές, κάτι έχεις κάνει λάθος. Κάτι δεν πάει καλά. Είναι κάτι που δεν θα το έκανα για πολύ. Άλλωστε, σημασία έχει να αγαπάς το παιδί, κι όχι να το θεωρείς δικό σου επειδή έχετε το ίδιο αίμα.