Ο Γιάννης Παππάς περιοδεύει στα νησιά μας

pAP-NIS2

Στα νησιά της Δωδεκανήσου περιοδεύει από σήμερα, Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015, ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία κ. Ιωάννης Παππάς, αρχής γενομένης από την Χάλκη, όπου έφτασε το πρωί και είχε επαφές και συνεργασία με τον Δήμαρχο κ. Μιχάλη Πατρό ενώ συμμετείχε και στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του νησιού. Ο κ. Παππάς περπάτησε στο νησί είχε επαφές με κόσμο σε καφέ και άκουσε τα αιτήματα των ακριτών. 
Αργότερα μετέβη στη Νίσυρο όπου είχε συνεργασία με τον Δήμαρχο κ. Χριστοφή Κορωναίο και τους δημοτικούς συμβούλους και συνέχισε κάνοντας περιοδείες και επαφές με τους νησιώτες, φίλους και συνεργάτες. 
Ο κ. Παππάς μετέβη και στην Κω όπου περιόδευσε σε Κέφαλο και Καρδάμαινα και θα παραμείνει στο νησί. Ο υποψήφιος βουλευτής είχε συνεργασία με τους πολίτες οι οποίοι εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για την πορεία του Τουρισμού την φετινή χρονιά, με αφορμή τις εκπεφρασμένες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. 
«Τουρισμός και Αβεβαιότητα δεν πάνε μαζί, Τουρισμός και μόνιμη αναταραχή δεν πάνε μαζί. Το ‘οξυγόνο’ του Τουρισμού είναι η σταθερότητα, η ασφάλεια και η αξιοπιστία. Ο Τουρισμός, ξέρει και δείχνει την δύναμή του. Την πιο κρίσιμη στιγμή για τον τόπο, ήταν ο Τουρισμός που έβαλε πλάτη για την οικονομία της χώρας. Προσωπικά, πιστεύω στον Ελληνικό Τουρισμό γιατί μπορεί να πάει την Ελλάδα πολύ ψηλότερα…» δήλωσε ο κ. Παππάς. 
Αίσθηση προκάλεσαν πάντως οι ανησυχίες που εξέφρασαν οι κάτοικοι των νησιών μας στον κ. Παππά σχετικά με την αλιεία, την κτηνοτροφία και τον πρωτογενή τομέα, αφού οι εξελίξεις στην οικονομία δημιουργούν ανασφάλεια. 
«Ο πρωτογενής τομέας χρειάζεται σταθερό και ασφαλές οικονομικό περιβάλλον και δεν είμαστε λιγότεροι ‘οικολόγοι’ από την αντιπολίτευση που θέλει να εμφανίζεται ως εκπρόσωπος της οικολογίας. Όσο για τις επιδοτήσεις των αγροτών, αυτές δεν πρόκειται να φορολογηθούν όπως προπαγανδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε ο κ. Παππάς. 
Αύριο, συνεχίζει την περιοδεία του στα νησιά της Δωδεκανήσου.

—————————————————————————————-
* Πολιτικό Γραφείο Ρόδου: 
Συντάγματος Εθελοντών Δωδεκανησίων 26, 85100 Ρόδος (1ος όροφος Εμπορικού Κέντρου CAIRO PALACE) Τηλ. 22410 25033, 22410 25045, Φαξ: 22410 25045
* Πολιτικό Γραφείο Κω: 
Βασιλέως Παύλου 31, 85300 Κως Τηλ. 6949 626400, 6948 670444
* Πολιτικό Γραφείο Αθηνών: 
Λεωφ. Συγγρού 106, Κουκάκι (4ος Όροφος) Τηλ. 6949 808388
Mail: info@ioannispappas.gr / www.ioannispappas.gr 
fb: ioannis.pappas / ioannis.pappasb / twitter: Pappasayannis