Οι δύσκολες μέρες της Μαίρης Χρονοπούλου

xr

Σε μεγάλη στεναχώρια έχει πέσει από το προηγούμενο Σαββάτο η Μαίρη Χρονοπούλου. Η απουσία της πιο σημαντικής γυναίκας της ζωής της, είναι ένας αβάσταχτος πόνος για δημοφιλή ηθοποιό.

Τα τελευταία 15 χρόνια, με την ίδια να περνάει πολύ σοβαρά προβλήματα με την υγεία της, ανεβαίνοντας έναν δύσβατο Γολγοθά, μπαινοβγαίνοντας σε νοσοκομεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, ένιωθε ασφάλεια, γνωρίζοντας ότι έχει δίπλα της τη Λαμάρα. Η γυναίκα από τη Γεωργία, στήριξε τη Μαίρη Χρονοπούλου, όσο κανένας άλλος άνθρωπος, και τώρα που χρειάστηκε να επιστρέψει στη χώρα της, η ηθοποιός νιώθει μόνη και αβοήθητη χωρίς τη φύλακα άγγελό της, όπως την αποκαλεί.

«Η φυγή της Λαμάρα από την Ελλάδα, επειδή η γυναίκα έχει κουραστεί και θέλει να είναι στη χώρα της, κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα που τη χρειάζονται, είναι για μένα τεράστια απώλεια. Είναι σαν να κόβουν ένα μέλος από το σώμα μου» εξομολογείται στην εφημερίδα Espresso η Μαίρη Χρονοπούλου και εξηγεί τους λόγους που την κάνουν να νιώθει τόσο λυπημένη.

«Όπως ξέρετε, εγώ δεν αυτοεξυπηρετούμαι και έχω απόλυτη ανάγκη τη βοήθεια ενός ανθρώπου. Η Λαμάρα δεν ήταν για εμένα μόνο η βοηθός μου στο σπίτι για όλες τις δουλειές και ο άνθρωπος που με κουράριζε. Ήταν φύλακας άγγελός μου, αφού βρισκόταν στο πλευρό μου σε όλους τους πόνους μου, τις οδύνες μου, ακόμη και στις ανακοπές μου για να με τρέξει στα νοσοκομεία. Και στα νοσοκομεία, μιλάμε τώρα ότι τα μισά από τα χρόνια που ήμασταν μαζί τα περάσαμε σε θεραπευτήρια στην Ελλάδα και στο Ισραήλ, ήταν πάντα εκεί, δίπλα στο κρεβάτι μου. Αν δεν ήταν η Λαμάρα, δεν θα είχα επιβιώσει. Είχαμε μεγάλη ταύτιση, να πω ότι διαβάζαμε τα ίδια βιβλία και ακούγαμε την ίδια κλασική μουσική, και θα μου λείψουν οι συζητήσεις που κάναμε» αποκάλυψε με πόνο καρδιάς η ηθοποιός. govastileto.gr