Οι ροδίτες και ο καρχαρίας, οι κατσίκες, το κούνημα και οι κοπελιές!!!

stratos-gria

Δεν προβάλλουμε το θέμα γιατί είμαστε ρατσιστές!

Το προβάλλουμε γιατί ΠΑΝΤΑ πρέπει να είμαστε προοσεκτικοί (και με τους δικούς μας και με τους αλλοδαπούς). Ενας φίλος από την Κρεμαστή έγραψε στην σελίδα του:

Χθες ήρθε ένας πακιστανος να ζητήσει δουλεια .. Του είπα πως δεν έχουμε αλλα του έδωσα όλες τις λαμαρίνες και τα ΙΝΟΞ να τα πουλήσει να πάρει ενα μεροκάματο ! Σήμερα είδα τον ίδιο να προσπαθεί να κλέψει βενζίνη απο το αμάξι μμ!!

grammi-banana-mav1

Κανένας δεν έχασε, κανένας δεν πρέπει να παραιτηθεί (όπως σε άλλα κράτη), κανένας δεν φταίει!!! Πως τα καταφέρνουν πάντα αυτοί οι πολιτικοί ρε παιδιά και δεν φταίνε ποτέ? 

grammi-banana-mav1

Η κοπελιά δεν παίζεται! Τέτοιο κούνημα δεν έχετε ξαναδεί !!! Eντάξει , το μόνο σίγουρο είναι πως δεν μπορούν όλες οι κοπέλες να το κάνουν αυτό!

Δείτε το βίντεο:
{youtube}Ol8gfq2bqIs{/youtube}

grammi-banana-mav1

karx-rodΔύο Ροδίτες ψάρευαν κοντά στα Σισκλιά όπου ξαφνικά ο Σταμάτης νιώθει ένα απίστευτο δυνατό τράβηγμα!! Στο καλαμίδι του είχε πιαστεί ένας καρχαρίας!!! Το αν τελικά τον βγάλανε? Όχι, αλλά αυτό οφείλεται καθαρά στην απόφαση που πήραν! Να δουν τί ψάρι είναι, κατ΄αρχήν, το μέγεθος και μετά να το αφήσουν! »Δεν θέλαμε να βγάλουμε από το νερό αυτόν τον καρχαρία! Είναι μικρός σε μέγεθος» δήλωσε στο rodos info news ο Γιώργος και συνέχισε: «Έχουμε ξανά πιάσει παρόμοιους καρχαρίες αλλά δεν τους βγάζουμε από την θάλασσα! Εμείς είμαστε ερασιτέχνες ψαράδες, για το μεράκι μας ψαρεύουμε! Απλά όπως όλοι οι ψαράδες θα ήθελαν να δουν τί είναι αυτό που έπιασαν»!

– Πόση ώρα χρειάσθηκε για να δείτε από κοντά τον… φίλο μας?
– Γύρω στα 40 λεπτά. Ήταν απίστευτο!

– Ο Σταμάτης σε κάποια φάση αρχίζει τα… Γαλλικά!!!
– Ναι πράγματι! Εκείνη την στιγμή είχε πολύ γέλιο!!!

– Να υποθέσω πως πιάνετε και άλλα ψάρια, όχι μόνο καρχαρίες?
-Καλά τα πάμε!!! Είμαστε καλό δίδυμο!

– Ανδρέα σε ευχαριστώ

– Και εγώ σε ευχαριστώ

Δείτε φίλες και φίλοι στο πρώτο βίντεο τον καρχαρία και στο επόμενο που πιάνουν ένα… μοσχαράκι!!!

{youtube}8aYMLbwwFzs{/youtube}

{youtube}j2prMrptId4{/youtube}

grammi-banana-mav1

Αλλη μία φωτό από τις πρόσφατες εκλογές που δείχνει την αγανάκτηση του κόσμου!!! Κατά τ’ άλλα πήραν μήνυμα!!!

photo-ekloges

grammi-banana-mav1

Είχαμε αναφερθεί και παλαιότερα για την νησίδα Τζέρσεϊ (Ρόδου-Λίνδου) και είπαμε πως καλύτερα να φυτέψετε πατάτες παρά το χάλι που βλέπουμε! Κάποιοι είπαν πως υπερβάλλουμε!!! Για άλλη μία φορά βλέπουμε κατσίκες να έχουν ανεβεί πάνω στην νησίδα και να παίρνουν το… πρωινό τους!!! Μήπως πάλι υπερβάλλουμε?

katsikes-parteria

grammi-banana-mav1

Παιδιά μη καταντήσει… τσίρκο η ομάδα!!! Ντροπή είναι!!!!

grammi-banana-mav1

Πάμε και στις κοπελιές!!!

n1

n2

n3

n5

n6

n4