Οργανωμένοι οπαδοί Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο πλάι των πληγέντων από τις πυρκαγιές-Παρόν και η η Original 21

Φίλοι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στέκονται στο πλάι όσων δοκιμάζονται σκληρά από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

Την έμπρακτη στήριξή της προς τους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών της Αττικής δείχνει η «Θύρα 7» η οποία θα μεταβεί στη Ραφήνα.

Το μήνυμα της Θύρας 7 αναφέρει:

Σε αυτήν την απίστευτη τραγωδία που βιώνει η πατρίδα μας δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνουμε αμέτοχοι. Συγκεντρώνουμε στους συνδέσμους της Αττικής είδη πρώτης ανάγκης (νερά,φρυγανιές,παξιμάδια,μπισκότα,γάζες,bedatine,Depon κτλπ)

Ταυτόχρονα γίνετε έκκληση για αίμα και πηγαίνουμε στα τμήματα αιμοδοσίας των νοσοκομείων:Σισμανόγλειο,Θριάσειο και Ελπίς.Τα τμήματα αιμοδοσίας θα λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο μέχρι τις 20:00

Τέλος είναι σημαντικό οποίος μπορεί στις 15:30 να είναι στο Πάρκιν του Καραϊσκάκη για να μεταβούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στη Ραφήνα.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΘΥΡΑ 7».

Επίσης, το απόγευμα στον κεντρικό σύνδεσμο των οπαδών του Παναθηναϊκού θα γίνει συγκέντρωση τροφίμων και ειδών ανάγκης για τους πληγέντες από τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 13:

«Καταστάσεις όπως αυτές δεν μπορούν ν’αφησουν κανέναν ασυγκίνητο και αδρανή. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθύτατη λύπη καθώς και την συμπαράσταση μας στις οικογένειες των θυμάτων και στους ανθρώπους που έχασαν όλο τους το βιος σε λίγες ώρες.

Η Θύρα 13 καλεί τα μέλη της, καθώς και όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού να συνδράμει με οποιοδήποτε τροπο (ξηρά τροφή, τρόφιμα μακράς διαρκειας, νερά, είδη πρώτης ανάγκης) και να προσέλθουν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 115, στον κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13, από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή από τις 19:00 έως τις 21:00.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας σε αυτούς τους καιρούς που ζούμε».


Oι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ στη Ραφήνα παρέχουν στέγη στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές

Φωτογραφία: Εurokinissi

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Mε συντριβή η ORIGINAL 21 εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχασαν δικούς τους στις καταστροφικές φωτιές στην Αν.Αττική και στην Κινετα . Δύναμη και κουράγιο στους πληγέντες.

Θέλοντας να συμβάλουμε στην γενική κινητοποίηση βοήθειας και αρωγής ενημερώνουμε ότι:

Το club της ORIGINAL 21 στην Ραφήνα επί της οδού ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 3 στο λιμάνι της Ραφηνας θα είναι 24 ώρες το 24ωρο ανοιχτό με σκοπό ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ανεξαρτήτως ομάδας, εθνικότητας θέλει και μπορεί να προσφέρει αλλά και να παρέχουμε στέγη και βοήθεια στους πληγέντες.

Τρόφιμα, φάρμακα, πάνες, μωρομάντηλα, νερά, ξηρά τροφή και κλινοσκεπάσματα είναι τούτη την στιγμή είδη πρώτης ανάγκης.

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνεται ταυτόχρονα και σε όλα μας τα υπόλοιπα club που βρίσκονται σε εγρήγορση αυτή την δύσκολη στιγμή.

Οι προσφυγικές μας ρίζες, οι αξίες μας και η αλληλεγγύη ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο οδηγός μας.

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΛΦΙΑ – ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ και η ΚΑΕ και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ:

Τη θλίψη και την ειλικρινή συμπαράσταση προς τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική, εξέφρασε η ΠΑΕ ΑΕΚ με μήνυμα της: «Σε αυτές τις στιγμές οι λέξεις χάνουν κάθε νόημα… Ο πόνος σκεπάζει τα πάντα… Προσευχόμαστε για τους νεκρούς συμπολίτες μας… Η καρδιά μας χτυπάει για τους πληγέντες της ανείπωτης τραγωδίας… Η σκέψη μας είναι μαζί σας… Είναι υποχρέωση όλων μας να σταθούμε στο πλευρό σας! Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια!».

Το μύνημα της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ»: «Φτωχές οι λέξεις να περιγράψουν τη νέα εθνική τραγωδία. Συμμετέχουμε στο ανείπωτο πένθος των οικογενειών, που θρηνούν. Συμπάσχουμε στη δοκιμασία διαρκείας των συνανθρώπων μας».

Ανακοίνωση συμπαράστασης της Ερασιτεχνικής στους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Εκφράζουμε την οδύνη μας και συμμετέχουμε στη θλίψη των οικογενειών των συνανθρώπων μας που χωρίς καμία λογική υπέστησαν τα αφόρητα. Θρηνούμε για τους συμπολίτες μας που τόσο άδικα χάθηκαν, εκφράζουμε την μεγάλη μας θλίψη για τους οικείους τους, αλλά και όσους έχασαν σπίτια και περιουσίες και κόπους μιας ζωής. Το απρόκλητο και το άδικο μας γεμίζει όλους με οργή. Σε αυτές τις στιγμές του ανείπωτου πόνου, οι λέξεις χάνουν το νόημά τους. Είμαστε μαζί σας αδέλφια….

Η Μάνα ΑΕΚ».

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΛΦΙΑ – ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ