Τα θέρετρα των οργίων!

Δωμάτια για «τρέλες» στο κρεβάτι, γυμνό καραόκε, αλλά και γυμνό μπάρμπεκιου
❱❱ Τα καταφύγια γυμνιστών για να ξεσαλώνουν με αχαλίνωτο sex μακριά από αδιάκριτα βλέμματα

Δωμάτια για «τρέλες» στο κρεβάτι, γυμνό καραόκε, αλλά και γυμνό μπάρμπεκιου είναι μερικές μόνο από τις σέξι απολαύσεις που προσφέρουν τα πιο kinky θέρετρα για γυμνιστές σε όλον τον κόσμο.

Υπόσχονται στους επισκέπτες τους ότι θα γευτούν τόσο τη γύμνια όσο και το αχαλίνωτο σεξ, χωρίς ταμπού, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Με την προϋπόθεση να βγάλουν τα ρούχα τους, το πολυτελές θέρετρο «Desire Pearl» στο Πουέρτο Μορέλος του Μεξικού δίνει την ευκαιρία στους τουρίστες να ξεσαλώσουν. Διαθέτει ειδικό χώρο με «κρεβάτι του έρωτα» και ερωτικά παιχνίδια, όπου μπορούν να κάνουν σεξ. Το θέρετρο προσφέρει επίσης κάμεραμαν για να βιντεοσκοπήσει τις ερωτικές συνευρέσεις, αλλά και σέξι γεύματα με τροφές που ανεβάζουν τη λίμπιντο.

«Παιδική χαρά του σεξ» για ζευγάρια ή swingers έχει και το «Hedonism II» στην Τζαμάικα, το οποίο διαθέτει 280 πολυτελείς σουίτες, εξωτερική πισίνα, ιδιωτική παραλία, ενώ τις νύχτες διοργανώνει και sex shows.

Μπάρμπεκιου

Στο πιο παλιό κλαμπ γυμνιστών της Αυστραλίας, το «Heritage Australia Club», που ιδρύθηκε το 1949 κοντά στο Σίδνεϊ, οι τουρίστες μπορούν, εκτός των άλλων, να ψήσουν γυμνοί κρέατα σε μπάρμπεκιου, ενώ στο «Kati Kati Naturist Park» της γειτονικής Νέας Ζηλανδίας έχουν την ευκαιρία να τραγουδήσουν γυμνοί σε βραδιές καραόκε. Στο «Turtle Cove Beach Resort Kurns» της Αυστραλίας, από την άλλη, βρίσκουν «καταφύγιο» αποκλειστικά οι γυμνιστές που ανήκουν στην κοινότητα LGBT.

«Εναν κόσμο ερωτικής ηδονής» υπόσχεται στους γυμνιστές το «Desire Riviera Maya Resort» στο Μεξικό, το οποίο διαθέτει δωμάτια με τζακούζι και κέντρο ευεξίας. Τέλος, στο «Hidden Beach Resort – Au Naturel Club», επίσης στο Μεξικό, οι επισκέπτες μπορούν να χορέψουν γυμνοί υπό τους ήχους της disco.