Παναθηναϊκός: Έγιναν γνωστά τα χρέη της ΠΑΕ

Με σημερινό της δημοσίευμα, η εφημερίδα «Πράσινη», αναφέρεται στο συνολικό ύψος των υποχρεώσεων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η ο όπως καταγράφονται στην έκθεση που θα δοθεί στη δημοσιότητα, ανέρχονται στα 54 εκατ. ευρώ.

Απ’αυτά, τα 35 εκατ. αφορούν χρέη, 7 εκατ. αφορούν την αγορά του προπονητικού κέντρου στο Κορωπί, από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη, ενώ τα 12 εκατ. για ένα ομολογιακό δάνειο, το οποίο όμως ξεχρεώνεται μέσω των εσόδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Παράλληλα, τα χρέη που παρέλαβε ο Γιάννης Αλαφούζος το 2012, έφταναν τα 37 εκατ. ευρώ.

Σφοδρή επίθεση Γιαννακόπουλου σε Αλαφούζο για το ύψος των χρεών.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσω ανάρτησης στο Instagram, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους Γιάννη Αλαφούζο, Βασίλη Κωνσταντίνου και Σταμάτη Γαρρή, τονίζοντας πως «δεν τους ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας».

Ποστάρισμα στο instagram έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το οποίο επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, τον πρόεδρο, Βασίλη Κωνσταντίνου και τον Διευθυντή Επικοινωνίας του «τριφυλλιού», Σταμάτη Γαρρή, με αφορμή δηλώσεις του τελευταίου για τα χρέη της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία τους, γράφοντας: «Το να κοροϊδεύετε τον κόσμο είναι δικαίωμά σας. Το να με βγάζετε ψεύτη εμένα δεν το επιτρέπω. ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΝΙΑΓΑΡΑΣ. Όλα έχουν όρια».