Παραδείσι: «ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΤΕ»… πολύ όμορφη η εκδήλωση

Μια πολύ όμορφη παράσταση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παρευρέθηκαν στην καλοκαιρινή γιορτή λήξης του Δ.Σ Παραδεισίου την Πέμπτη 14 Ιουνίου, στην οποία συμμετείχαν 180 μαθητές. Η ΣΤ’ τάξη παρουσίασε το έργο  «ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΤΕ» και αφού μας ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο μας απέδειξαν με έξυπνο και χιουμοριστικό τρόπο ότι η Ελλάδα και ειδικά η Ρόδος είναι ο καλύτερος προορισμός για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Το θεατρικό πλαισίωσαν χοροί από διάφορες χώρες του κόσμου που παρουσίασαν οι μαθητές και μαθήτριες των υπόλοιπων τάξεων του Σχολείου.

Την επιμέλεια της γιορτής είχε η γυμνάστρια του Σχολείου κ.Τρυφιάτη Γεωργία και οι δάσκαλοι των  ΣΤ τάξεων  κ. Χατζαλεξίου Μανώλης κ. Σταμέλος Δημήτριος. Την σκηνική επιμέλεια είχε η εικαστικός του σχολείου κ. Στυλιανού Βαρβάρα. Εκτός από τους εκατοντάδες γονείς , συγγενείς και φίλοι των μαθητών τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Κόκκινος, η Σχολική Σύμβουλος κ. Σταυροπούλου Ελένη και εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων.

Το Σχολείο ευχαριστεί ιδιαίτερα τον πολιτιστικό  σύλλογο ΒΙΛΛΑΝΟΒΑ για την παραχώρηση στολών του, την σχολή χορού της Εύης Παρασκευά για την παραχώρηση αξεσουάρ για την παράσταση και όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της γιορτής.